Sentimental Swingers и Михаил Йосифов Секстет в Студио 5

28
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

Време е за танци с очарователните дами от Сентиментал Суингърс и техните кавалери от Михаил Йосифов Секстет.

Харесай страницата ни във Facebook

След като това лято радваха публиката на различни градове и фестивали в България, трите дами са отново в София и заедно с момчетата от секстета на Михаил Йосифов ви канят да се впуснете в ритъма на сунга в клуб Студио 5 на 19 октомври 2013 г. от 22:30 ч.

Въпреки настъпилото есенно настроение те носят със себе си топлината на джаза, страстта на суинга, танцувалния ритъм на буги-вуги, рокендрол и рокабили. С неповторимия си женствен стил, магнетичен чар и нежни гласове Вера, Деси и Рони ще ви разказват за времето на женствените дами и учтивите господа от 30-те, 40-те, 50-те години. Всеки техен концерт доказва, че джазът може да бъде интересен, забавен, емоционален и вълнуващ.

Това не е всичко, защото специалният повод за тяхната покана е официалната премиера на най-новата им песен “Аз не правя така” по текст и музика на Михаил Йосифов, с чието игриво настроение, ще ни припомнят летните емоции.

Дрескодът, както винаги, е вашето настроение за танцувална вечер с удобни обувки. Билети на касата на Studio 5 (преди концерта), както и на касите на НДК и online: www.ticketstream.bg & www.ticketplus.bg.

ден: 19 октомври 2013 г. (събота)място: клуб Студио 5час: 22:30 ч.вход: 20 лева

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It