Рени снима ново видео в Израел

13
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Tweet

Pin It

В едно от най-модерните 3D виртуални студия в Тел Авив най-успялата българска певица Рени засне новото си видео. То е към песента „Мъжете също плачат“, от последния албум на звездата „Нека няма край“ издаден от Diapason Records 2012 г.

Харесай страницата ни във Facebook

„Мъжете също плачат“ е балада по музика и аранжимент на популярния български поп композитор Милен Македонски, а текста е на Людмила Гайтанджиева.

„Това е песен за всички мъже, които не се срамуват да покажат понякога, че са слаби, че плачат и не крият сълзите си, споделя Рени и допълва, че това е най-любимата и песен от албума. Не поставям граници на своите почитатели. Не ги деля на фенове на поп музиката и на фенове на поп фолка – тази песен е за всички, които имат чувства, които възприемат музиката като нещо, което ги кара да се усмихват, да преживяват и да го чувстват като част от себе си“, споделя още звездата.

Екипът с който Рени снима последните си клипове режисьорът Виктор Антонов и неговите сътрудници, както и хората,които се грижат за визията на певицата –  Арабела Болярска, Цецо Андреев и Стели помогнаха за реализирането на новото видео. Зрителите ще видят интересни костюми, изключително скъпи и авангардни аксесоари от близкия Изток, както и неподправения чар и позитивна усмивка от Рени.

Близо месец ще отнеме на екипът по визуални ефекти да направи готовия музикален филм- режисьорът обещава зашеметяващи гледки и спиращи дъха 3D карди.

От три години Рени и семейството и живеят в Израел, въпреки това звездата се радва на успешни концерти в България, Кипър и Сърбия. Предстои да бъде обявена дата за телевизионната премиера на новото видео.

Гласувайте ТУК за любимите си поп-фолк песни!

Коментари

коментар(а)

Tweet

Pin It