Тийзър постер на „Spectre“

1
Добави коментар

Американската компания Метро-Голдуин-Майер освободи нов тийзър постер на новия филм за Джеймс Бонд „Spectre“.

Плакатът изглежда доста добре, но по-важното е, че вече имаме пълен поглед върху главния герой Джеймс Бонд, който отново ще бъде изигран от английския актьор Даниел Крейг.

Двадесет и четвъртият филм за шпионина от британското разузнаване в момента е в производство, а на режисьорския стол е създателят на „Skyfall“ Сам Мендес. Успехът на последния филм от вселената на Бонд спаси MGM от банкрут, като събра в касите на компанията над милиард и сто милиона долара приходи. Съвсем логично е очакванията на почитателите на поредицата да бъдат завишени, като всички се надяват „Spectre“ да подобри резултатите на „Skyfall“.

Ето и официално разпространено резюме на филма:

„Едно кодирано тайнствено послание от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под слоеве лъжи и измами, за да открие ужасяваща истина стояща зад името SPECTRE.“

Сценаристи на дългоочаквания екшън-трилър са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите ще видим: Даниъл Крейг, Моника Белучи, Дейв Батиста, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Къниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис и Ралф Файнс. Наскоро към актьорския състав се присъедини 27-годишната мексиканска актриса Стефани Сигман, участвала в криминалната драма „Miss Bala“ и в норвежкия трилър „Pioneer“.

 Британската премиера на „Spectre“ е на 23 октомври, а световното разпространение започва от 6 ноември 2015.

Сходни публикации

Тагове: SPECTRE, Бонд, Даниел Крейг, постер, Сам Мендес