Топ 5 на най-продаваните климатици за месец Март

1
413
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Най-продаваните климатици за месец Март 2017 година:

Gree GWH12KF / K3DNA6G Change, 12000 BTU, Клас A+
Fujitsu General ASHG12LMCA / AOHG12LMCA, 12000 BTU, Клас A++
Hitachi RAK35RPC / RAC35WPC PERFORMANCE, 12000 BTU, Клас A++
Toshiba RAS-18N3KV2-E / RAS-18N3AV2-E, SUZUMI, 18000 BTU, Клас A++
Toshiba RAS-13G2KVP-E / RAS-13G2AVP-E, DAISEIKAI 8, 13000 BTU, Клас A+++

На първо място се нарежда доброто бюджетно решение на марка Gree. Инверторният климатик се отличава с енергиен клас А+, като има коефициент на охлаждане SEER: 5.60 и на отопление SCOP: 4.00. Има интелигентна система за размразяване, която Ви пести пари и се активира само тогава, когато наистина е нужна.  С добавения йонизиращ филтър, който убива до 90% от бактериите във въздуха. Change успява да поддържа отопление до -15 градуса, като е с компресор G10, който е най-новата технология на Gree. Има функция за стартиране при ниско напрежение, което му позволява да стартира безопасно при колебливо напрежение на тока. Един добър инвертор от среден клас на добра цена.

На второ място е един от пионерите на пазара с климатици, а именно Fujitsu General, моделът ASHG12LMCA се отличава с висок клас енергийна ефективност А++. Коефициентът на охлаждане е SEER: 7.00 и на отопление е SCOP: 4.00. Има иновативен ябълков катехинов филтър за филтриране и на най-фините прахови частици,има и допълнителен йонизиращ филтър, който поддържа въздуха свеж и чист за дълго време. С практичен нощен режим, който е три пъти по-тих от стандартните инвертори. Традиция и качество на отлична цена.

На трето място е Hitachi – отново избор на японски производител на клиентите на Vimax.bg. Моделът RAK35RPC PERFORMANCE има коефициент на охлаждане SEER: 7.20 и на отопление SCOP: 4.60. С иновативен пречистващ филтър покрит с уасаби, който намалява гъбичките и бактериите във въздуха и удобна функция за самопочистване, която намалява поддръжката му до минимум. Супер безшумен- нивата са едва 25 dB, което го прави един от най-тихите предлагани климатици. Има умно дистанционно управление, което може да Ви покаже данните на климата в стаята. Страхотен климатик на отлична цена.

 

 

На четвърто място е Toshiba RAS-18N3KV2-E , SUZUMI, отново японска традиция в производството на климатична техника. Моделът SUZUMI има двойно-роторен компресор, който гарантира висока надеждност и ниски нива на шум. Иновативна пречистваща функция IAQ пречиства въздуха, без да намалява капацитета на въздушния поток. Убива 99,9 % от микробите, като разгражда и дим, и тежки миризми, като пречиства въздуха до съвършенство. Хибридната конструкция позволява най-високите нива на мощност и най-ниски нива на електрическо потребление. А също така го прави и много тих. 

И на пето място за наша огромна радост, попада иновативният хиперинверторен климатик на Toshiba. Ние сме щастливи, че сред топ 5 на продажбите попада именно хиперинверторен климатик, заради модерната технология и супер икономичното потребление на ток. Моделът DAISEIKAI има коефициент на охлаждане SEER: 8.90 и отопление SCOP: 5.10. Стойностите са революционни и доскоро трудно бяха достигани от климатичните системи предназначени за масовата употреба. Енергийната ефективност е възможно най-високото ниво А+++. Хиперинверторът освен с тези си качества се отличава и с Plasma филтър, който е изработен от един единствен елемент и има дълъг срок на експлоатация, без да е нужна поддръжка. Има добавен и супер йонизатор, който пречиства до съвършенство въздуха. Отново има двойно-роторен компресор и хибридна конструкция, които гарантират ниските нива на електрическо потребление и минимални нива на шум, само 21 dB. Моделът също така разполага и с функция за нов начин на разпределяне на въздуха – 3D, така въздухът достига до всеки ъгъл на помещението. Висока инвестиция, която се оправдава във времето и надминава очакванията на потребителя. 

Вижте още изгодни предложения тук!