Топ 5 на най-продаваните бойлери за месец Април

1
298
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

След успехът на поредицата за топ 5 климатици за месеца, решихме да споделим с вас и най-продаваните бойлери. В началото на летния сезон е идеалният момент да помислите да закупите нов бойлер или да смените стария, особено ако сте свързани към топлофикация. Започват ремонти и ако не искате да останете половин месец без топла вода по-добре разгледайте нашата класация.

Топ 5 бойлери за месец Април:

Вертикален бойлер Ariston PRO R 80 V 3K EU
Вертикален бойлер Tesy BiLight GCV 80 35 30 B11 TSR
Вертикален бойлер Atlantic O’Pro 80л
Вертикален бойлер Eldom 72268 80л
Мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 80 EU V/H

На първо място по продажби е Ariston PRO R 80 V. Той е предназначен за вертикален монтаж и е с мощност 3 kW. Загрява водата до 45 градуса само за 1 час и 28 минути, като има термостат с биполярна защита, което го прави много икономичен. Изолацията му е от полиуретенова пяна. И има увеличен магнезиев анод, който предотвратява натрупването на котлен камък по нагревателя. Иновативният термометър е направен още по-устойчив и с по-добър дизайн, за да се вписва елегантно в дизайна на бойлера. Ariston PRO R 80 V има титаниево покритие отговарящо на всички правила за безопасност, като е тестван при налягане от 16 бара.

На второ място е българската марка, лидер в производството на бойлери Tesy- вертикалният бойлер Tesy BiLight GCV 80 35 30 B11 TSR е със стъклокерамично покритие, мощност от 3 kW. Интересното при този модел е, че може да се монтира и навън, като е снабден със специална система против замръзване. Както и влагоизолиран ключ. От Tesy са постигнали по-висока енергийна ефективност като са премахнали термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка, като също така има два удобни режима за употреба. Такъв на затопляне и режим „готов за употреба“.

Atlantic O’Pro е с вместимост от 80 литра. Има специално емайлово покритие на водосъдържателя обогатено с кварц. Като перфектната му антикорозионна защита се дължи на специалната тахнология  O’Pro, който дава до 50% по-дълъг живот на водосъдържателя. Мощността на нагревателя е 2,5 kW, като затопля водата по-бързо от други модели на марката. Atlantic O’Pro се нареди на трето място по продажби за миналия месец.

На четвърто място е вертикалният бойлер Eldom 72268 с вместимост от 80 литра. Той има уникална 6 степенна защита. Има външен терморегулатор, както и температурен индикатор. Специалното изолационно покритие от безфреонова пенополиуретенова пяна с дебелика от 35 мм, осигуряват изключително високи нива на изолация, като така запазвате топлата вода за по-дълго. Освен това по този начин бойлера става и по-високо енергийно ефективен. Водосъдържателят е защитен от корозия със специален циркониев емайл, който не се износва, както и от два магнезиеви протектора, който предпазват нагревателя. С анодния тест по всяко време може да проверите нивото на защитата на бойлера.

На последно място в топ 5 за най-продавани модели е отново модел на Ariston, но този път мултипозиционен бойлер Ariston VELIS EVO 80 EU V/H. Този бойлер има изключителни предимства със своя иновативен дизайн и различните възможности за монтаж, които предлага. Това е и най-тънкият бойлер на пазара, едва 27 см. Освен това той е поглед в бъдещето и от конструкторска гледна точка, защото предлага един от най-иновативните идеи технологии в света на бойлерите, а именно два отделни резервоара за вода. Като те действат независимо един от друг и може да имате топла вода само след 50 минути. Използвано е титаниево покритие, което ги защитава от корозия. Освен това наличието на два резервоара прави VELIS EVO много икономичен, защото всеки резервоар е с мощност от 1,5 kW, като енергията, която изразходвате е равна само на количеството вода, което използвате. Няма нужда да топлите целия обем вода само за един душ. Освен това с интелигентната функция ECO, бойлерът сам знае кога имате нужда от топла вода и Ви я осигурява точно тогава, когато Ви е най-необходима, което го прави до 14% по-икономичен. На LED дисплея пък ще откриете информация за състоянието на водата, както и изчисление колко душа може да си вземете. Като един душ е равен на 40 литра вода с температура от 40 градуса. Изключително иновативен и практичен уред, който мисли вместо вас и е незаменим помощник в ежедневието.

Още изкушаващи промоции на vimax.bg.