Как да правим спортни залози в Ефбет за 5 минути?

2
413
Добави коментар
sapa84
sapa84

Ами не е никак трудно да се регистрирате в Ефбет, за да правите спортни залози онлайн. Всичко се състои до натискане на няколко бутона и попълване на онлайн форма, която изисква личните ви данни. Веднага щом приключите процедурата по регистрация може да преминете към захранване на сметката чрез един от многото методи, които едноименният сайт предлага.

За да прочетете подробности относно регистрация в Ефбет и депозит посетете партньорския уебсайт fbet.bg или прочетете тази статия до края. С наша помощ вие ще залагате на различни спортни дисциплини за по-малко от 5 минути, което смятаме е една добра новина за вас.

В началната страница на efbet.com се намира линка „Регистрация“. Той е поставен в горния десен ъгъл на екрана и се забелязва лесно. Щом кликнете на него мигом се появява формуляр, в който вписвате имена, ЕГН, адрес, телефон, потребителско име и парола. Не забравяйте да оставите активен имейл, тъй като на него ще бъде изпратен линк за активация на акаунта ви.

Ако сте попълнили данните си е време да отворите пощата си. Там ви чака писмо от букмейкъра, което потвърждава, че регистрацията е минала успешно. Кликнете върху дадения линк и вече сте готови да правите залози. Разбира се, за целта е необходим и т.нар. депозит.

Депозитите е Efbet се правят лесно. Имате избор от различни виртуални портфейли, но ако не искате да ги използвате, то тогава прехвърлете пари посредством дебитна карта, банкова сметка или на каса на EasyPay. Всичко това ще ви отнеме много малко време, тъй че сте готови да преминете към следващата стъпка, а именно към залаганията в уебсайта.

Спортните събития ще се покажат пред вас и с едно натискане на мишката ще прибавите мачове към виртуалния ви фиш. Най-накрая натискате бутона „заложи“ и чакате да видите как ще се развият спортните срещи. Тук искаме да ви пожелаем успех и много големи печалби.