Хороскоп за днес – 28 юни :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник, видео

1
266
Добави коментар

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 28 юни 2019 г.:

Овен 21 Мар – 20 Апр

Неприятностите ви днес може да дойдат от случайните контакти, но и близките може да ви издънят с излишно споделяне на това, което ще им споделите. Вършете си работата без много приказки и коментари. Не позволявайте на колеги и шефове да ви карат да бързате. Може да объркате важна работа и после само вие да излезете виновни и да пострадате. Всичко, което свършите сами и по правилата ще ви донесе пари и късмет. За събота не планирайте важни публични изяви. Отложете за неделя и овациите ще са за вас.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не проявявайте излишна активност. Намерете тихо и спокойно място и обмислете важна за вас ситуация. Не споделяйте с никого намеренията си, особено ако имате голяма конкуренция. Ден за прочистване от шлаката, както на физическо, така и на духовно ниво. Отклонявайте срещи с хора, които и друг път са ви проваляли. Не планирайте нови запознанства. Вероятно е да ви предложат нещо особено изкушаващо. Не го приемайте точно днес, обмислете проекта. Напредвайте методично. Ориентирайте се към бартерни отношения.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Следвайте неотклонно посоката, в която се движите от няколко дни. Ако в този ден решите да кривнете от пътя, да си нарушите програмата и да си уредите непредвидени срещи, със сигурност ще си имате неприятности. Може да попаднете на фатално привличане и влияние, както в делови, така и в интимен план. Някой ще направи грешен ход и в двете посоки, ако започне връзка с колега. Печелят тези, които работят и действат самостоятелно и в момента не търсят нищо ново в любовта. Утре от сутринта започват кавги и разправии.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Ден на повишена отговорност и то за работата на другите. Ще ви се обаждат с молби и притеснения да поемете чужд ангажимент. Не го правете. До вечерта следвайте дадените в предните дни обещания и се отзовавайте само на планираните срещи. Не се включвайте неподготвени в споровете на другите и не допускайте намеси в личния ви избор. Ден на пасивност и изчакване. В желанието да помогнете на странични хора ще изпаднете в неприятни и неудобни ситуации. Доверете се на предчувствията си.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Днес с тихи стъпки, бавно и полека може да се постигне много. Занимавайте се само с личните си дела, довършете обещаното от предните дни и не започвайте нищо ново. Една случайна среща може да обърка плановете ви за уикенда, да ви извади от равновесие и да ви настрои срещу близките. Ще платите висока цена за всеки поет ангажимент, който не сте съгласували с шефа и половинката. Не е изключено да попаднете в изнудващи положения, а и изневерите ще ви струват скъпо. Отклонявайте непредвидени визити и посещения.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на методичната и добре планирана работа, която ще ви донесе пари и предимства. Ако допуснете намеси в установената програма или вкарате нещо допълнително в задачите си може и да се издъните или да останете от „два стола на земята”. Не проявявайте излишна активност и не бързайте да вършите чужда работа, за която няма да ви платят кой знае колко, но със сигурност ще ви затруднят и вкарат в неприятности. Ще спечелят тези, които приключат до вечерта обещаната работа и не приемат нови ангажименти.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Водете балансирана политика и спазвайте обещанията си. Не давайте предимство на странични хора. Не променяйте подредената си програма и направените в предните дни уговорки. Ден на фатални срещи, които може да ви вкарат в рискове, в неприятна и зарибяваща програма. Във всички приказки неприятностите започват, когато се отклониш от пътеката, привлечен от нещо изкушаващо. Старайте се отговорно и навреме да приключите с поставените задачи. Чакайте награди за добре свършената работа.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Ще платите висока цена за желанието да тръгнете в нова посока, да изневерите или да си тръгнете по-рано от работа, оставайки ангажиментите си на колега. Очертават се проверки, изпадане в неприятни положения, загуби на пари и престижни позиции. Бъдете сигурни, че конкуренцията ще се възползва от всеки ваш грешен ход. Вслушвайте се в гласа на интуицията и ако тя ви нашепва да не предприемате нищо ново, послушайте я. Днес и утре може да направите грешен избор. Ще попаднете в неприятни положения и капани.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес е неблагоприятно да поемаш нови ангажименти и да си оставяш работата в желанието да угодиш на някого или да си уредиш тайни срещи. Навлизате в период белязан от изневери и запознанства, които няма да доведат до нищо добро. Вкарвате в живота си Троянски кон и с избора, който ще направите тази вечер. Останете насаме със себе си, обмислете нещата, не бързайте точно днес да взимате нови решения и да тръгвате по нов път. Довършете си работата тихо и кротко, приберете се навреме у дома и всичко ще е наред.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Чакат ви печалби и награди след добре свършената работа до края на деня. Сега е момента да приключите и предадете в срок проекти и задачи, да не останете длъжни никому и да си поискате дължимото възнаграждение. Ако ви направят изгодно предложение, не го приемайте без да го обмислите. Дайте отговора си утре, след като обсъдите всичко с партньорите си. Тази вечер не е за тежки сбирки, а и в утрешния ден ще има конфликти, където се съберат много хора. Планирайте отдих на тихо и спокойно място.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Както и да го погледнете днес ви очакват големи разходи, излишна работа и натоварване, което ще ви дойде в повече. Някой ще ви затрудни с присъствието, с желанията и амбициите си и ще ви вкара в източваща силите ви програма. Вероятни са фатални срещи, които ще доведат до изневери не само на партньора, но и на собствения ви начин на работа и живот. Съветът е да сте внимателни, да не харчите излишни пари и да не се подавате на изнудващи молби и реклами. Днес и утре качвате кръвното и адреналина. Осигурете си почивка.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Не си позволявайте отклонение, както от работата, така и от поетите ангажименти към близки и приятели. Всяка промяна в стройната ви програма ще носи непредвидени разходи, загуба на пари, нерви и време. В този ден не се опитвайте да оправите света, да раздавате съвети или да показвате кое как се прави. Останете в пасивно очакване, не притеснявайте никого с молби и предложения за нова работа или изгодна сделка. Бъдете подозрителни и към всичко, което ви предлагат. Ден на фатални срещи.