Полускъпоценни камъни за зодия Дева

2
187
Добави коментар
GrigorB
GrigorB

Зодия Дева е доста интересна и понякога трудна за опознаване, защото те трудно допускат хора много близо до себе си, което е парадокс, защото управителя на зодията Меркурий ги прави контактни и те имат много познати, но малцина са избраните, които могат да се нарекат близки приятели на Девата.

Лоялни, честни и постоянни, със собствени убеждения по всички въпроси, Девите са идеален партньор за брак или бизнес, стига да подминете някои малки странностти.

Кои са зодиакалните камъни за Дева? Полускъпоценни камъни за зодия Дева – комплект 5 броя – Artofamulets.com

вижте тук: Зодиакални камъни за Дева

Содалит за баланс на енергията

В забързаното им ежедневие Девите често се натоварват и с чужди задължения и понякога това рефлектира върху стомаха или нервната им система. Ето защо Содалита е  идеален балансиращ и успокояващ камък за тях. Той ги концентрира върху важните цели и ги заземява и така не им позволява да навредят сами на здравето си

Содалит – Естествен камък за зодия Дева Унакит и Христова кръв за привличане на любов

Унакита е красив силен камък, носещ влиянието на Венера и съчетаващ нежни зелени и розови цветове. Той привлича сродните души и ни кара да усещаме кой човек е подходящ за нас, което е особено важно за Девите, които понякога се влюбват в неподходящи хора и понеже са постоянни, нараняват себе си с напразни надежди дълго време.

Христова кръв или Кървав камък е зелен камък с червени петънца, които според легенда са пръски от кръвта на Христос, капнали върху тревата. Въпреки символичното си име, този камък ни кара да обичаме себе си и да се грижим за околните, но без това да е за наша сметка.

Унакит и Христова кръв – Зодиакални камъни за Дева

разгледайте тук: Подаръци за зодия Дева

Тигрово око и Слънчев камък за пари

Това са двата камъка които привличат парите и късмета към Девите, които правят търговия или имат бизнес. Добре е те да имат такъв камък или талисман с този камък близо до парите или финансовите си документи.

Тигрово око – Зодиакален камък за Дева

вижте тук: Енергийна пирамида с тигрово око

Цитрин и Жълт Яспис за здраве

За Девите родени през август, Цитрина носи енергия и зарежда, а за септемврийските Деви това прави жълтия яспис, но понеже двата камъка имат сходна енергия, не е проблем ако се почувствате по – свързани с единия, който не е точно за вас. Това може да се дължи на различните им вибрации и вашето състояние в дадения момент

Цитрин и Жълт Яспис – Зодиакални камъни за Дева

разгледайте тук: Оргонит пирамида с цитрин и жълт яспис

Ахат за увереност и стабилност

Ахата има най-силно късметлийско влияние върху зодия Дева и това важи за всички видове Ахат, но най – вече за красивия мъхов Ахат.

Флуорит за освобождаване от блокажите на енергийно ниво

Девите имат много високи критерии за себе си и околните и недоволството често блокира жизнената им енергия. Тук безспорно перфектния камък е Флуорит – кристал с много високи вибрации, който освобождава застоялата и ненужна негативна енергия от организма.

Флуорит – Полускъпоценен камък за зодия Дева

вижте тук: Оргонит пирамида с Флуорит

Разбира се както и всички други зодии така и Девите могат да се почувстват привлечени от други камъни, защото душата ми избира верните за дадения момент помощници с които да премине през някое изпитание и да постигне дадена цел, така че нека изброените камъни в тази статия не ви ограничават да си купите камък или бижу, в което сте се влюбили от пръв поглед.

 

Ако статията Ви е харесала, молим да я споделите, за да достигне повече хора!