Най-доброто от седмицата на модата в Милано (част I)

1
172
Добави коментар
svetla58
svetla58

Седмицата на модата в Милано беше много вълнуваща и ние от eModno.com избрахме най-интересните моменти специално за вас. Всичко започна от Донатела Версаче, Ким Джоунс и Силвия Вентурини Фенди, които създадоха едно епично модно събитие. Fendace,  колекция, обединяваща Fendi и Versace, замислена като „празник на италианската мода и нарушаване на установения ред на нещата.”

Dolce & Gabbana

Тази колекция беше секси с характерната нахална нотка на марката, но също така беше определено по -ярка и млежка от всякога – имайки предвид Gen Z. Дизайнерите се гмурнаха в миналото, за да гледат напред, изучавайки колекциите си от 2000 година. Резултатът? Камуфлаж, леопардови щампи и кристали покриваха абсолютно всичко.

Prada

В пролетната колекция на Miuccia Prada и Raf Simons тази година не присъстваха нито сутиените, нито полу-прозрачните рокли. В стила на  Prada обувките са винаги с кitten heel, а сексуалността е свързана с деликатно внушение.

Jil Sander

Луси и Люк Майер проектират облекло, което всички интелектуални и шикозни жени искат да носят. Палитрата на пролет 2022 е мека, наситена с бледозелено, праскова, жълто лютиче и слонова кост. В колекцията видяхме якета, наслоени върху панталони или дънки, овърсайз кройки,  перфектна бяла рокля с деколте и плетени елементи на една кука.