Усещане за класа: Как се отнасяте към колекцията си от елегантни обувки

1
152
Добави коментар
clashbade
clashbade

Усещане за класа: Как се отнасяте към колекцията си от елегантни обувки

Тук повдигаме темата за неписаните правила в модата – как да съчетаете обувките с най-женствената дреха в гардероба

Дори да сте от дамите, които не носят често рокли, те задължително присъстват в гардероба ви. Същото се отнася и до елегантните дамски обувки – имате поне няколко чифта, или сте привърженичка на минимализъма и сте заложили на едни, които намират приложение на всеки официален повод?

Това може сами да го определите, но все пак, бъдете взискателни към своята колекция. Съчетавайте ги така, че да подчертаят стила ви, да изпъкнат със своя характер, да се превърнат в акцент, когато е нужно и изобщо, заложете на тях!

Следвайте тези съвети, когато комбинирате любимата си рокля с обувките:

Миди модел

Това е дреха, която ще прикрие излишните килограми и същевременно няма да ви лиши от женственост. Миди дължината обаче има своите изисквания. Задължително е да сте на висок ток. През лятото е лесно, може да изберете красиви сандали, а през студените месеци ще е по-удобно да сте с платформи или среден ток.

Целта е да не изглеждате по-ниски, отколкото сте и да скъсите визуално краката си, тъй като този ефект е крайно нежелателен.

Спортна и дълга

Има и такива моменти, когато нямаме претенции към облеклото си, околните също не са поставили конкретни изисквания. Въпреки че можем да си позволим волности, тогава роклята отново би могла да ни е на помощ.

Спортна и дълга, която не налага да я сложим с официални обувки. Ако все пак не държите на гуменките, изберете леки пантофки, с които ще се чувствате като истинска принцеса.

Къса с дължина над коляното

Дизайн, който предполага целогодишна употреба. Ниските чехли, еспадрилите, сникърсите също са удачни в случая, в зависимост от мястото и повода, разбира се. Моделът е изключително финен и актуален, така че трудно ще сгрешите с допълнителните елементи.

И все пак, ако държите на своята елегантност, нека са сандали с тънки каишки през топлите месеци и затворени високи токове през хладните вечери. Не е проблем да бъдат комбинирани и с високи ботуши, но нека фигурата ви позволява тази волност, за да не развалите крайното впечатление.

Ефирна и с дълбоко деколте

Навлизаме в дебрите на сексапилната визия, а този модел е абсолютен фаворит през последните години. Тънките стилето му прилягат перфектно, но за ежедневието може умело да съчетаете и с по-спортни обувки.

Не подценявайте естетичните правила, позволявайте си дързост и размах, но никога не губете чувството си за мярка и за стил! Посетете stila.bg, за да сте в непрекъснат контакт с модата.