Ралица Балева: Не личеше, че излизам със син на партиен член

1
Добави коментар
yApple

Бях на 17, когато станах гадже с Калин. Той беше на 24, студент в Художествената академия, а аз ученичка. Това разказа пред Нова телевизия Ралица Балева – манекенка от родните и световни подиуми и бивша снаха на партийния функционер от БКП Милко Балев. “Калин беше необичайна личност, ходеше с дълга коса, с кожено яке. Не приличаше на син на партиен член”, допълни Ралицаца.

“Едно време нямаше светски живот. Нямаше жълта преса. Със сигурност сме били популярна двойка. Като влизахме в дискотеките, се резервираха веднага маси”, връща лентата назад красавицата и допълва, че двамата се разделили приятелски. Виждат се и до днес.

Ралица препоръча на момичетата, които са избрали манекенството, да бъдат сериозни и много дисциплинирани. “Пари, мъже, популярност – всичко идва след това, с характера”, заяви моделът.

Ралица сподели, че не е получавала неприлични предложения във връзка с манекенската си професия. “Уверявам ви, че на Запад агенциите са много сериозни и държат на моралния облик на момичетата си. Недопустимо е да се търгува с жива плът. Ако се разчуе такова нещо, веднага пламва грандиозен скандал”, подчерта Ралица Балева.