Доставчици Оперативно Счетоводство – Аз Мога Повече 2013

7
Добави коментар

Програма Аз Мога Повече за 2013 – Безплатен Дистанционен (онлайн) курс по Английски език с Ваучер

 

   Желаещите да се обучават Безплатно с Ваучер по специалността Оперативно счетоводство (професия Оперативен счетоводител) по схема Аз Мога 2013-2014 могат да кандидатстват и за Ваучер за Безплатно обучение по Английски език. В правилата, определени от Агенцията по Заетостта, се посочва, че едно лице има право да премине един курс за придобиване / повишаване на Професионална квалификация и един курс за усвояване на Ключова компетенция.

   Езиковите курсове по програма Аз Мога Повече 2013 спадат към втората група, а Английският език несъмнено е един от най-желаните езици.

   Курсът по Английски език по схема Аз Мога за 2013 се предоставя от Доставчици на Обучение с Ваучери. Той е отлична възможност да усвоите знания, равняващи се на начално ниво (А1, А2 и В1 според ОЕЕР) на вторият по разпространение в света език с около 700 милиона говорещи в 101 страни по света. Обучението по Английски език с Ваучер продължава 300 учебни часа и е в рамките на около 7 месеца. След завършването на курса по Английски език по Аз Мога 2013, обучаемите получават Сертификат за нивото на овладените знания. Ако преминат курс Английски език в предлаганото по Аз Мога Повече Дистанционно обучение, то те ще имат достатъчно време, за да преминат и втория курс през 2013 и 2014 година, за който са одобрени, при това преди крайния сок от 31.08.2014г.

   Важно е да се знае, че така популярната сред работещите курсисти по схема Аз Мога Повече 2013-2014 Дистанционна форма на Обучение по Английски език не се предлага от всички Доставчици на Обучение. Факт е, че тя е по-удобна за работещите, дава им възможност да се обучават според собственото си свободно време и да определят сами темпото на усвояване на материала.

   Освен това дистанционното (онлайн) обучение по Английски език с Ваучер по Аз Мога Повече 2013-2014 предоставя на одобрените за Безплатно обучение курсисти по-голям избор на Доставчици на Обучение по Английски език. Тъй като самият курс е изцяло дистанционен, одобрените лица, живущи в Силистра, например, могат да потърсят Доставчик на Обучение по Английски от Казанлък и да се запишат при него, като няма да им се наложи нито веднъж да напускат града си и могат да се обучават от удобството на дома си.

 

< Предишна

Следваща >

Добавете коментар