Връстници отричат любовната връзка между учителка и ученик

1
Добави коментар
yApple

Младата учителка по рисуване и дванайсетокласникът, с когото уж имали връзка.
Снимка: в. „Вяра“

Любовна история между ученик и учителка в благоевградско школо разбуни духовете в града. Вчера се появи информация, че 25-годишната учителка по рисуване Екатерина Москова и дванайсетокласникът Костадин Киричков имат връзка.

Оказва се всъщност, че за т.нар. тайна връзка, никой в училището не е чувал нищо.

Съученици на Косьо отрекоха пред bTV между двамата да има каквата и да е близост, още повече, че младата госпожа дори не преподава на 19-годишния младеж.

Майката на момчето била потресена от случая, самия Костадин отказва да влезе в час след слуховете, а учителката Екатерина е подала молба за напускане. Kласната на Косьо сподели, че семейството му е силно разстроено от скандала, а Косьо никога не е ходил на море с учителката, защото по това време е бил в Полша.

„Тя (учителката – б.р.) си подава молба за напускане, директорът я освобождава на основание на нейната молба с изплащане на компенсация от рода на неизползвана отпуска,“ обясни заместник-директорът на 8 СОУ Христо Бисеров.

„Косьо е едно от добрите старателни интелигентни деца, познавам и майката, която показва загриженост редовно идва интересува се, ако не може да дойде в училище, се обажда по телефона и днес сутринта жената беше в училище и беше потресена. Просто цялата тая помия, която се изля по мене мен лично ме тормози. И в училище класно правим днес, как да правим класно с 12 клас, на които им предстои матура,“ каза класната на Косьо Василка Филипова.

Образователният инспекторат в Благоевград се е самосезирал и извършва проверка на публикацията.

„За момента вярното е, че в училището има учителка със съответното име и ученик със съответното име и оттам-нататък директорът беше категоричен, че другото което е в статията не отговаря на истината,“ коментира Ивайло Златанов от районната образователна инспекция в Благоевград.

Очаквайте подробности

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти