Театри в Студентски град

0
Добави коментар
globlo

Ако търсите място за приятно и стилно прекарана вечер, обадете се на приятели и тръгвайта към Арт клуб ресторант „Жреци на музите”.

Всяка вечер тук ще намерите елегантна атмосфера, която ще ви обгърне в уют и кухня, която ще ви накара да преоткриете сетивата си и да усетите вкуса към живота по нов начин. А в зависимост от предпочитанията ви към различни стилове и жанрове в изкуството в разнообразната програма на клуба можете де си изберете тиха, романтична вечер с пиано, щур купон с любима рок банда, театрален спектакъл на една ръка разстояние от вас, смях до насита с комедийно шоу или тематично парти с музиката и кухнята на друга култура. Не са за изпускане и караоке партитата, в които можете да блеснете с таланта си. Съботите тук са за цялото семейство, децата ще се забавляват с интересни анимации и спектакли, а вие ще побъбрите на чаша вино с приятели.

А ако търсите място, където да отпразнувате своя повод, ние ще ви предложим парти по ваш вкус с желаната от вас кухня и програма.

Заповядайте в Арт клуб ресторант „Жреци на музите”!

Арт клуб ресторант „Жреци на музите”

София, Студентски град, ул. „Йордан Йосифов” 8А

Телефон: (02) 485 65 56; 088 515 15 56 , e-mail: [email protected], http://www.muzite.bg

Програма за месец ОКТОМВРИ

Концерти:

 

19.10 (петък) 20:00 ч. Концерт на Искрен Пецов и група „Латинопартизани”

Откриване на трети сезон на изкуствата  в клуба                                      вход: свободен

 

27.10 (събота) 21:00 „Извън мрежата” акустични версии на класически рок.

Дебют на трио „Форсмажор”  Ана-Мария Андонова – вокал, Любомир Армянов-клавиши, Драгомир Вълчев-китара

вход: свободен

 

За децата:

 

20.10 (събота) 11:00ч. За децата: Арти шоу – забавни и състезателни игри

вход: 4лв.

 

27.10 (събота) 11:00ч. За децата: „В търсене на съкровището” – забавно шоу с игри и загадки                                                                                                                        вход: 4лв.

 

 

Театър:

 

22.10 (понеделник) 19:30ч.  Постановката „Балкански копелета” по Деян Дуковски – първо представление за сезона.                                             Вход: 8 лв., 5 лв.(за студенти)

 

 

31.10 (сряда) 20:00ч. Постановката „Нагоре ли отивате?”- авторски спектакъл на Асен Кукушев, Дулислав Дулев  и Захари Танев

Афтър парти с рап изпълнителите Rudy & Muden.                                       вход: 8 лв.

 

 

Шоу програма:

 

26.10 (петък) 20:00ч. STAND UP KOMEDY –

За първи път Саиф Ур Рехман от Пакистан ще представи своето комедийно шоу на Софийската публика.  Актьорът разказва за себе си: Казвам се Саиф Ур Рехман. Живея в България от 19 години. Занимавал съм се с актьорство още в студетските ми години в Пакистан. В моя град бях известен като изпълнител на one man show и комедия. Другата ми страст е крикетът. Когато дойдох в България, мечтата ми беше да направя отбор по крикет и с гордост мога да кажа, че съм основател на крикета в България. Вече 8 години съм треньор и капитан на националния отбор по крикет на България.  Преди близо година започнах да развивам крикет и за хора със специални нужди, което беше другата ми голяма мечта. Тренирам незрящи хора и деца с тежки двигателни проблеми в София и 6 други града. (Играя малка роля в сериала „7 часа разлика“, където съм пакистански шофьор на такси в Ню Йорк. )

Шоуто на Саиф Ур Рехман можете да видите на 26.10.2012г. от 20:00 часа.

Смехът е гарантиран! Вход: 6лв.

 

Резервации на тел. (02) 485 65 56; 088 515 15 56 или Email: [email protected]