Телефон – швейцарско ножче – div.bg

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Вие със сигурност носите телефона си навсякъде със себе си, случвало ли ви се е обаче много да ви потрябва отвертка или клещи за рязане на кабели, но в момента да нямате под ръка? Благодарение на кейса за iPhone 4 TaskOne никога повече няма да изпаднете в подобна ситуация, когато телефонът ви е наблизо. Панелът е проектиран от инженер, който работи към екипа на Stanford Solar Car и участва в разработките на дисплеите на Apple. Успоредно с това обаче той е разработил и TaskOne, който за нас представлява по-голям интерес.

Концепцията била най-необходимите инструменти да бъдат непрекъснато под ръка на притежателя на смартфона. Инженерът, който нарича себе си простичко Едисън, сложил шапката си за изобретяване на разни неща, запретнал ръкави (или каквото там правят инженерите) и създал TaskOne – много тънък, много лек (за всички неща, които съдържа TaksOne, 85 грама са нищо), много здрав и наистина многофункционален кейс. Той съдържа в себе 16 инструмента от първа необходимост.

TaksOne е изработен от много лек алуминий, използван за направата на самолетни части. Кейсът е обшит с поликарбонит, материал, който не смущава сигнала или работата на телефона. По-важното е обаче какво е бойното снаряжение на този панел, който ще превърне телефона ви в истинско швейцарско ножче: нож, трионче, две прави отвертки и една кръстата, отварачка за бира (страшно важно!), клещи, комплект шестограми и линия. Всичко необходимо да прекарате един ден в гората или за един бърз ремонт в апартамента на приятелката ви.

На всичкото отгоре кейсът е напълно издържан в духа на един готин iPhone, а в същото време предлага и необходимата здравина и стабилност, за да могат с него да се извършват силови манипулации. Той е пригоден за истинска работа, а не е някаква декоративна джаджа, която става само за отваряне на кашони или за чистене на зъби. С него можете да си отрежете пръчка, да разглобите почти всеки електроуред, да си монтирате плазмения телевизор и да извършите всякакви ремонтни дейности, без да се притеснявате, че TaksOne няма да ги понесе. Острието на ножа се вади лесно и може да бъде заменено с ново, ако се затъпи прекалено или се счупи. Най-важното обаче е, че каквото и да правите с него, телефонът ви няма да пострада по никакъв начин.

По-пълна представа за функционалността на TaksOne можете да добиете от клипчето по-долу. Кейса пък можете да си поръчате оттук.