Златка: „Не съм разделила Миро с жена му“

27
Добави коментар
tvtv.bg
tvtv.bg

Тази събота, 15 декември, от 23:20 часа, специален гост в студиото на телевизионния таблоид Горещо е Златка Димитрова, която говори откровено за връзката си с Миро и за преживяванията си в къщата на ВИП Брадър. „Аз винаги искам много да говоря за Миро…“ – признава Златка и опровергава слуховете, че са се разделили. – “Не ме е зарязал – заедно сме! Дори живеем заедно… Чувствам се много щастлива… Много се допълваме заедно.” Златка разказва как се е запознала с Миро, с какво я е спечелил, какво харесва в него и кога е разбрала, че е семеен. Тя разкрива дали тя го е разделила с жена му и какво е отношението й към деветгодишното му дете. “Говорила съм си много с Мирослав на тази тема и той не е против да ме запознае с детето – напротив! Но за всичко си има време. А относно това дали аз съм ги разделила с жена му – не съм аз! И ще ти кажа защо. От това, което ми е споделял Мирослав, ще ти кажа само едно изречение и дано хората да ме разберат…”

Златка споделя, че това ще е първата Коледа, която Миро ще празнува с нея: “По-важното за мен е, че той направи първата крачка, която дълго време не се осмеляваше…”

Плеймейтката коментира и престоя си в къщата на ВИП Брадър. Тя разказва защо й е било трудно съжителството с Багата и защо е искала да изяснят отношенията си след раздялата им по Скайп и разкрива истинската причина за загубата на съзнание в къщата.

Тази събота гост в “Горещо” е и един от най-скандалните и коментирани изпълнители – Криско. Може да се каже, че 2012 година е най-успешна за него досега. Но освен с успехи, името му се свързва с много клюки и скандали. Криско разкрива бил ли е гадже с Елица или Миро, говори за порноклипа и признава, че има момиче до себе си.

Тази събота в най-новия проект на “Горещо” – “Да намерим жена на Пацо” – самият Панайот отговаря на стотиците въпроси на зрителки и обяснява какво очаква от проекта.

Горещо, събота, 15 декември 2012 г., от 23:20 часа, Нова телевизия.