Марио от Белоградчик получи подаръци от Асоциацията на Българските футболисти (снимки)

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Да спасиш човешки живот е безценно. Героят, за който вече всички научихме – Марио Тихомиров, учи и живее в Дома за деца, лишени от родителски грижи в Белоградчик, е на 15 години. Момчето бе в центъра на вниманието в Пловдив на раздаването на наградите на Асоциацията на българските футболисти в Балабановата къща на 12.12.12.

За мъжествената си постъпка, за храбростта и скромността си, АБФ го награди с екип и шалче на любимия му тим Челси, както и символична сума. От БФС му подариха бутонки, екип и анцуг на националния отбор по футбол и сак. Заместник министърът на спорта Иван Ценов му връчи 1500 лева, дарени с решение на Министерски съвет.

На церемонията в Балабановата къща по традиция АБФ награждава всички футболни деятели, бизнесмени, журналисти за отразяването на Асоциацията през изминалата година. Призьорите получиха грамоти и купи. Събитието бе уважено от заместник министърът на спорта Иван Ценов, изпълнителният директор на БФС – Борислав Попов, председателите на зоналните съвети на БФС, легендата от САЩ Бончо Генчев.