Masters Erotic Dance Show: Еротиката в шоуто ни е в рамките на артистичното

1
Добави коментар
bgdancer
bgdancer

MASTERS е формация от танцьори, които знаят как да направят едно парти горещо. Със своето Masters Erotic Dance Show те поддържат тонуса и доброто настроение в различни нощни заведения в цялата страна. Специалитетът им е Ladies’ Night – присъствалите споменават нещо за „стопяване на лагери“. С BG Dancer си поговориха за танците, еротиката и стеснителността.

BG Dancer: Здравейте! Къде ви заварват въпросите ни?

MASTERS: Тъкмо свършваме репетиция за следващите ни няколко участия.

BG Dancer: Предполагаме, че сте доста заети и постоянно сте в движение с новосъздадената формация „MASTERS”. Кога я създадохте и как ви хрумна идеята?

MASTERS: Ние се познаваме от доста години. Работили сме заедно и преди под друга форма и с различни групи и балети. Преди време бяхме говорили да направим нещо подобно, но тогава всеки се занимаваше с различни неща и идеята остана така висяща… В началото на лятото на 2012 отново се възобнови тази идея между нас. А и пазарът доста се промени – сега повечето нощни заведения искат да имат в програмата си някакво шоу. И понеже повечето формации и балети, които предлагат такива шоупрограми, са или само от жени, или само от мъже – ние решихме в нашата формация да има и мъже, и жени. На участия ходим според предпочитанието на всяко конкретно заведение – или в смесен вариант или само в мъжки вариант. Цяло лято се подготвяхме. В края на август бяхме готови и от началото на септември вече започнахме да ходим по участия.

BG Dancer: От септември насам посетихте страшно много места. Кои са най-запомнящите се моменти?

MASTERS:  Има много вълнуващи моменти, свързани с разгорещени фенки, които искат да са на сцената с нас, дори по време на хореографиите.  Най-удовлетворяващи  обаче са моментите след няколко поредни участия, когато се прибереш и си легнеш доволен от добре свършената работа. Въпреки че не си доспивал няколко поредни дни, но си приятно уморен.

BG Dancer: Какво съдържа шоу програмата ви, какви танци танцувате?

MASTERS:  Хореографиите, които правим в шоуто на MASTERS, са по-скоро тематични. Има  заигравка с костюмите или с реквизита, който ползваме. Танците са поставени върху някои много известни и масово харесвани съвременни и по-стари R‘n‘B и ретро парчета.

BG Dancer: Какво трябва да притежаваш, за да си част от такова шоу? Вероятно да не си стеснителен?

MASTERS: Разбира се, нужно е да имаш присъствие и поведение на сцената, които да привличат вниманието на хората и да ги карат да се загледат. Стеснителността по принцип не е присъща за танцьорите. Иначе би било трудно да си работещ танцьор. В  MASTERS всички сме танцьори, които от доста години вече се занимаваме с това. Имали сме много и разнообразни изяви – на големи концерти, турнета, видеоклипове, многобройни нощни участия по клубовете. Дори и някой някога да е имал моменти на стеснение, това отдавна вече е трансформирано в работно поведение и сценично присъствие.

Не на последно място, естествено нужно е  да имаш и добре поддържано тяло, тъй като в нощните заведения не всички хора разбират от танци и стилове танцуване, но първото нещо , което ще забележат, е тялото ти. Чак след това може да обърнат внимание на присъствието и поведението ти. Така че първото впечатление от тялото също е много важно.

BG Dancer: И до къде всъщност стигате с еротиката в шоуто?

Masters:  Няма конкретна граница. Всичко обаче е в рамките на артистичното  и предварително е обмислено кога и как да се случи, така че да поддържа интереса на хората, без да се нарушава нечие лично пространство или да създава неудобство за някого. Идеята по-скоро е в това чрез танцувални умения да се провокира нечия фантазия да проработи.

denchev photography

BG Dancer: Важно ли е да владееш различни стилове?

Masters:  Колкото повече неща умее човек, толкова по-адаптивен е. Така е във всяко отношение в живота. Така е и в танците. Колкото повече стилове владееш и колкото повече технични или акробатични неща можеш да направиш, толкова по-разнообразен и интересен може да бъдеш.

BG Dancer: Kъде и кога да очакваме следващото шоу?

Masters: София, Пловдив, Стара Загора – това са градовете, в които нощният живот е най-активен.

BG Dancer: Какво ще пожелаетe на читателите ни?

Masters:  На читателите пожелаваме да бъдат живи и здрави през новата година, да вярват в хубавото и доброто, защото в каквото вярва човек, това привлича към себе си. И да мечтаят и преследват мечтите си.

Страница във фейсбук: https://www.facebook.com/mastersdanceshow/info

comments