Празнична украса

15
Добави коментар
mayamishkova
mayamishkova

Има много начини да украсите дома си за Коледа, в допълнение към коледната елха. Може да използвате орнаменти, светлини и панделки. Венците могат да се поставят както вътре така и извън къщата за повече настроение. Коледният сезон винаги е празничен и има много начини да  украсите и да внесете коледния дух в дома си.

 

Четете още: Направете си ваша Коледна украса!

 

 

Използвайте панделки, като евтин начин за декорация. Те могат да бъдат вързани на гърба на стола, на пердетата, дръжките на вратите, стълбищните парапети и др. Лентите могат да бъдат в различни цветове червено, зелено златно, сребърно. Уверете се, че сте избрали правилният акцент за вашият интериор, който коренспондира с останалата част от него.

 

Четете още: Изкуствена или истинска елха?

 

Поставете Коледната декорация в цялата къща, използвайте лъскави елементи. Също така можете да добавите към декорацията изчистени, стъклени купички, поставете същите тези орнаменти около стайни растения и дървета. Изкуствения сняг може да се поръси по целия бюфет или плот и дори да се добави на стайните растения, за да почувствате „Бялата Коледа” във вашия дом.

 

 

Поставете венци около къщата си. Започнете с входната врата и след това добавете венци и на другите врати в къщата. Ако ги поставите на предните прозорци на дома си, те ще донесат настроение на всички в квартала, за да се радвате всички на коледното настроение. За предпочитане е да са от истински бор или бодлива зеленина украсена с плодове, шишарки, различни украшения или други видове празнични декорации.

 

Използвайте LED-светлини, които може да окачите върху вратите, дограмата и коледното дърво. LED-светлините, може би са по-скъпи, но са по-трайни, отколкото обикновените коледни лампички.

 

 

Изберете коледна елха. Има много възможности за елха, например такива които са предварително отрязани или присадени елхи.  При дръвчетата, които са предварително отрязани, трябва да проверите за свежест, лъскавина, зеленина, елхичката не трябва да е суха, кафява и да и падат игличките.

 

 

Окачете светлините, венците и накитите. Най-добре е дървото да бъде украсено, като се започне от осветлението, след това добавете гирляндите и орнаментите. За да изглежда богато украсено дървото, поставете орнаменти и от вътрешната му страна, както и по върховете на клоните. Ако пък имате малки палавници, оставете ги те да се погрижат за украсата на коледното дърво. Ще бъдете изненадани колко добре се справят (разбира се не ги оставяйте без надзор)!

 

Снимки: Nutdanai Apikhomboonwaroot, Feelart, franky242, Suat Eman, Stuart Miles FreeDigitalPhotos.net