Сияен маникюр за празниците

2
Добави коментар
dbasharanov
dbasharanov

Когато говорим за празнична визия, малката черна рокля е класика. За тези, които категорично отказват да се разделят с нея и тази година, предлагаме цветен маникюр за акцент. Черното винаги стои прекрасно с красив блестящ елемент близо до него. Затова решихме да ви представим няколко лесни, но ефектни начина, по които можете да „изрисувате“ ноктите си вкъщи.

Червена страст Червеното винаги ще е на мода. Да не говорим, че може да се съчетае с почти всичко. Ето и няколко дизайна с цвета на страстта, които могат да се направят лесно и в същото време да изглеждат стилно и похотливо.

Единият е тип „френски маникюр”, но с червен завършек. Изглежда добре както с правоъгълна, така и с по-обла форма на нокътя. Можете да добавите и акцент с цветя на безименните пръсти.

Опитайте да съчетаете червеното и със златисто. Това е една от перфектните комбинации, за да озарите новогодишната нощ. Можете да пробвате със камъчета или с блестящ брокат.

Неутрална наслада Непретенциозните цветове също могат да бъдат секси, освен това са съвсем лесни за съчетаване с облеклото. Опитайте комбинацията от тъмно синьо и телесен цвят (розово или бежово). Можете да си направите и маникюр тип „рибешка опашка”. Другият вариант, който предлагаме, е с розови цветчета върху телесен цвят.

Подобни флорални мотиви могат да се постигнат много лесно. Направете четири точки на близко разстояние помежду им и добавете една по средата. След това с върха на клечка за зъби ги удължете по посока на средната.

Блясък навсякъде Червеното може да не е вашият цвят, нито пък телесният. В такъв случай изберете друг, който ви е по-вкуса. За да заблестите е необходимо само да добавите малко брокат или камъчета за акцент. Можете да пробвате варианта с един пръст, лакиран изцяло в златисто. Ако обаче не жалаете чак толкова искрящ маникюр, нанесете броката под формата на цветя или линии върху едноцветния лак.