Стойне Василев в Баркод по TV7 – Как да пазаруваме по празниците

19
Добави коментар
Bat_Tony
Bat_Tony

Днес се излъчи предаването, в което участвах. Ето и линк към него – Как да пазаруваме по празниците. В него обсъждахме как да се предпазим от традиционната коледна треска и да пазаруваме изгодно и как да не бъдем измамени от хитри търговци.

Предаването Баркод е половинчасово тематично предаване (излъчва се всеки делничен ден от 9.30 часа сутринта), в което гост-експерти дават съвети по потребителски теми, а граждани споделят личния си опит в пазаруването и ползването на стоки и услуги. Като най-голямото му предимство е, че то не сътрудничи с рекламодатели. Продукцията е изцяло финансирана от TV7, с цел помага единствено на потребителите, т.е. да дава честни и независими съвети.

За мен това предаване беше важно, защото в него за първи път се представих като Личен финансов консултант (второто беше в Boom & Bust по Bulgaria On Air TV) – това, с което ще се занимавам в бъдеще. Не успях да предам напълно концепцията за управлението на личните финанси, поради формата на предаването и обсъжданата тема. Надявам се в бъдеще да ме канят и в предавания с теми, свързани с избор на финансови продукти, застраховане, финансово планиране и други подобни.

Мисля, че предаването стана добре. Вие ще кажете дали ви е харесало, като приемам и критика :).