Захари Бахаров: „Давам интервюта, но не ми е приятно“

5
Добави коментар
todorova_nina
todorova_nina

Дълбокият му глас разтуптява и най-леденото женско сърце. Внушителният му ръст приковава дори мъжките погледи. Актьорската му игра впечатлява всички.

Той е Захари Бахаров. Лошото момче от екшън сериала „Под прикритие“. Актьорът, по когото въздишат не една и две жени и на когото се възхищават не един и двама мъже.

Играейки на „няколко фронта“ в работата си, Бахаров определено не може да се похвали с много свободно време. Затова и опитът ни да направим подробно интервю с него не беше особено успешен.

Все пак, успяхме да изкопчим малко информация. Можете да я видите в следващите редове, а в галерията ни да разгледате специалната селекция от снимки на актьора.

В очите на голяма част от българките ти си Захари Бахаров – секссимвол от телевизията, киното и театъра. Как се виждаш ти самият, обаче? А твоята съпруга? Надявам се,че в очите на хората съм добър актьор. „Секссимвол“ е глупава дума, която пишат в списанията, когато не знаят какво да напишат.

Трудно ли ти е да се справяш с феновете? Не конкретизирам пол, защото на премиерата на „Под прикритие“ буквално не можеше да помръднеш от почитатели. Не ми е трудно, приятно ми е, че хората харесват работата ми. Единствено, когато съм навън със сина ми, не искам да ме притесняват. През останалото време няма проблем.

Често го играеш „лошо момче“ – визирам по-малко „Дзифт“ и повече „Под прикритие“. Как се влиза в образа на негативния герой? И защо, според теб, това печели любовта на феновете? В образите не се „влиза“, образите се правят с продължителна работа и не се делят на позитивни и негативни. Зрителите също не ги разделят на такива и онакива, те харесват когато е свършена добра работа. 

„Иво става прекалено голям, някой трябва да го спре“. Ще позволиш ли на някого да се изправи срещу теб? Срещу мен или срещу Иво? Проблемите с Джаро тепърва започват.

Иво Андонов е сложен персонаж, който едновременно с това въплъщава в себе си всеки нормален човек. Той поддържа един образ пред майка си и друг навън. Какъв обаче е той пред себе си? Самотен!!!

Новият сезон на сериала вече е факт. Повече екшън, повече драма, какво друго предстои? Ще останат ли живи всички главни герои до края на сезона? Не е сигурно.

Защо не даваш много интервюта? Факт е, че колкото по-малко казва човек, толкова по-интересен е, но това ли е максимата, която те ръководи? Това не е вярно, давам страшно много интервюта, макар че изобщо не ми е приятно, но съм длъжен, защото това е част от работата.

Коя е твоята стихия – театърът, киното или телевизията? Виждали сме те и в трите, но къде откриваш ти призванието си? Призванието ми изглежда е да се мъча да балансирам между трите.

Графикът ти е ужасно запълнен. Трудно ли намираш време за себе си и близките си? Как си почиваш? Гледам в една точка.

Няколко блиц въпроса: – Любимата ти книга е? „Алексис Зорбас“.

– Актьорът, на когото се възхищаваш? Твърде много са, за да ги изброявам.

– Музиката, която те кара да се чувстваш добре? Със сигурност не е „Gangnam Style“.

– Последната мисъл, която те вдъхнови? Прочетох ,че Новак Джокович държи световната търговия с магарешко сирене.

– Най-ценното в живота ти? Синът ми, естествено.

Имаш ли мечти, които не си сбъднал? Имам, разбира се, но няма да ги споделям.

Какво ти предстои? Празнични трапези.