Дева – Годишен хороскоп за 2013 г.

2
Добави коментар
Lellie
Lellie

С настъпването на 2013 г. Девите ще почувстват невероятен прилив на одухотвореност и подем на силите. Те ще бъдат готови да пристъпят своите многочислени житейски правила, за да станат по-свободни, и по-рисковани в действията си. Наред с това обаче Девата ще съхрани пословичната си акуратност, която й позволява да се представя добре почти във всяка една работа. Споменатата малка еуфория ще окаже изключително благотворно въздействие върху комплексираните Деви, тъй като, поглеждайки на себе си с други очи, те ще преуспеят в различни житейски сфери и професионални дейности. През тази година представителите на зодията могат значително да разширят хоризонтите си – и това ще се дължи не само на благоприятното влияние на планетите, но и на многобройните им стремежи.

Още с първите дни на 2013г. Девите ще бъдат под властта на чувствена еуфория, която, да бъдем честни, посещава рядко представителите на зодията. Личният живот ще стане особено важен, доминирайки над всички останали житейски сфери.
Девите изключително рядко допускат грешки, но през първите месеци от годината на Черната Водна Змия, далеч не са застраховани от това. През този период образованието или работата могат да бъдат оставени на заден план и впоследствие пропуснатото ще се наложи бързо да бъде наваксано.
Въпреки неясното начало на годината, предстоящите месеци обещават да бъдат изключително успешни за Девите. Те могат да започнат свой бизнес, да реконструират и напълно да препрофилират предприятието си, да намерят нова работа, отговаряща на строгите им изисквания, да уредят личния си живот. Представителите на зодията ще бъдат ангажирани през цялата година, ще им предстои решаване на сложни задачи, отстраняване на проблеми… Малко вероятно е през 2013г. да им се отдаде възможност за дълъг отдих. Целият период ще премине под знака на интензивното общуване с колеги, партньори, приятели. Девите ще имат прекрасната възможност да привлекат подкрепата на единомишленици във всяко едно направление, да създадат екип, да се възползват от помощта на приятели и колеги в трудни за тях моменти.
Голям късмет ще споходи Девите, занимаващи се с творчески професии – музиканти, художници, дизайнери, стилисти, актьори. Те съвсем скоро ще станат известни и славата им бързо ще се разнесе.
Девите ресторантьори, дизайнерите на облекла и обувки, както и  ландшафтните архитекти, ще могат да се сдобият  с постоянна клиентела, ще имат възможността да открият своя собствена фирма и да поставят началото на един успешен бизнес. Всичко това може да бъде изпълнено до края на 2013г., ако, разбира се, Девите положат сили и бъдат целеустремени.
Ако първата половина на годината премине в практическа работа и съзидателен труд, то през втората  психологията, мистиката, философията и религията ще завладеят умовете на представителите на зодията. Повечето от тях ще започнат да учат с удоволствие, ще се запознаят с основите на нова професия или ще се запишат на някакъв курс. Теоретичните знания, които ще получат Девите, ще им бъдат нужни за по-нататъшната еволюция в живота.

От средата на годината работата може да напомня рутинно задължение, но тази работа, както и всяка друга, е също от значение, тъй като ще позволи на Девите да отстранят малките недостатъци в документацията, което в крайна сметка ще се отрази благотворно върху целия им бизнес.

В края на 2013 г. заемащите ръководни постове, които се представят блестящо през годината на Черната Водна Змия, ще имат възможност да получат по-висока заплата, длъжност или позиция, а някои ще имат шанса и да влязат в политиката.

Не трябва да се паникьосвате пред трудностите – годината обещава липса на сериозни неприятности, а опитът при елиминирането на малките проблеми, с които ще се сблъскате, ще Ви послужи през идните дни.

Към края на годината трябва да преразгледате всички свои служебни и делови връзки, и при необходимост да направите промени – в персонала и/или бизнес партньорите си.