Рак – Годишен хороскоп за 2013 г.

1
Добави коментар
Lellie
Lellie

В самото начало на 2013 г. Раците ще почувстват тревога, известна загуба на работоспособност  и енергия, а някои дори ще изпаднат в депресия. Представителите на зодията са чувствителни към протичащите в Земята непонятни процеси, и по стар навик гледат да се скрият на сигурно място в черупката си, очаквайки не толкова смутни времена. Но въпреки това, тази година няма да донесе нищо лошо на Раците. Нещо повече – те ще имат маса възможности, за да могат да подобрят качеството си на живот. Промените, които Раците следва да направят, трябва да започнат от самите тях, да обърнат внимание на мирогледа и въжделенията си, да се възпитат на издържливост и воля, да се избавят от склонността си да изпадат в паника.

С началото на 2013 г. Раците ще бъдат склонни да се втурнат в търсене на истината. Събитията, случващи се в живота им, могат да бъдат разчетени двустранно – от една страна те дават прекрасни възможности за успешен възход в кариерата, за получаване на щастие в личния живот, а от друга – ще бъде съвършено невъзможно да се види ‘дъното’, тоест последиците от произхождащото – нещо, което плаши до смърт Раците.

В началото на годината представителите на зодията обезателно трябва да обърнат внимание на здравето си, иначе рискуват да останат без сили за прииждащите предизвикателства.
С настъпването на пролетта настроението и състоянието на Раците значително ще се подобрят. Още с първите топли лъчи те ще усетят вкуса на живота, ще си припомнят, че съвсем неотдавна – през изминалата година – са били успешни и са съумели да направят много за кариерата си. Могат да почувстват дори еуфория, тъй като ще получават всичко, към което се стремят, а това ще бъде най-доброто доказателство за това, че активната позиция веднага показва положителни резултати.

Добре ще бъде, ако Раците не се ограничат само до тривиалното изпълнение на своите професионални задължения на работното място, а да обърнат внимание и на творчеството и новаторството. Техните творчески способности и нетрадиционен начин на мислене ще имат положително влияние върху кариерата им и обезателно ще бъдат забелязани от ръководството и деловите партньори. Но не разбирайте съвета погрешно! Представителите на този зодиакален знак не трябва да заменят изцяло съзидателния си труд за сметка генерирането на идеи. Тяхното новаторство винаги трябва да се базира на щателна планировка и сериозна работа по изграждане на основите. Първите успехи не трябва да бъдат повод да скръстят ръце и да се наслаждават на победата, тъй като бъдещата професионална дейност, която може да покаже още по-блестящи резултати, се нуждае от активната и целенасочената работа на Раците.

Във всички случаи обаче Раците не трябва да забравят за своето добро самочувствие и здраве. Като изключително емоционални, чувствителни хора с нежна и ранима душа, те могат да реагират неимоверно болезнено както на своите неудачи в работата и личния живот, така и на нападките от страна на обкръжаващите ги. Обикновената битова кавга е в състояние да ги изкара за дълго от равновесие и да ги застави да се съмняват в правилността на избрания път.
Раците трябва да намерят методи за релаксация, избавяне от депресията, и да се стараят да общуват колкото е възможно по-спокойно и безпроблемно с колегите и близките си.