Хранителни добавки » AMIX » Качване на мускулна маса » Топ 10 за Мускулна маса » Anabolic Masster 2200gr

7
Добави коментар
HELPA
HELPA

Прием на Anabolic Masster 2200gr.Съдържание, начин на прием и дозировка на AMIX Anabolic Masster 2200gr

Уникална и ефективна хранителна добавка, създадена специално за качване на мускулна маса
 
Най-модерната протеиново-въглехидратна формула;
      •    Съдържа CFM и йонно-обменeни суроватъчни изолати;
      •    Максимално увеличава снабдяването на мускулната тъкан с протеин;
      •    Повишава васкуларността и напомпването;
      •    Стимулира нивото на енергия и спортните постижения.
 
 Основата се състои от висококачествена смес от протеини, въглехидрати и изключителен „Пакет” от високо стойностни компоненти (креатин монохидрат, Kre-Alkalyn, CEE (Креатин етил естер), L-глутамин, L-аргинин – AKG (аргинин кетоглутарат), верижно-разклонени аминокиселини – BCAA, Tribulus Terrestris, екстракт от Guggul, …) за поддържане на експлозивния анаболен ефект на продукта.Ако нямате желание да губите време в търсене на необходимата и ефективна комбинация от хранителни добавки, сред множеството предлагани на пазара, заложете на Amix Anabolic Masster. Това е един отличен избор – „Всичко в едно”, съдържащ комбинация от високоефективни, качествени, необработени суровини.Протеиновата смес на продукта специално комбинира суроватъчен протеин концентрат, аминокиселини, извлечени от говежди протеин, два вида суроватъчни изолати, произведени посредством CFM метод (микрофилтрация в кръстосани потоци) и уникален процес на йонообмен – йонна обмяна. В отличния спектър отаминокиселини, съдържащ се в Amix Anabolic Masster, се открояват тези от хидролизиран суроватъчен протеин и яйчен албумин.Amix Anabolic Masster също така притежава уникален състав от висококачествени въглехидрати с голям енергиен потенциал и способността да пренасят креатина бързо и ефикасно до мускулите.Начин на употреба: Основната дневна доза е 100 г. Разпределете я на две части и взимайте 50 г. (1,5 лъжици) около 1 час преди тренировка и 50 г. (1,5 лъжици) в периода от 1 час след тренировката. Разтворете всяка доза от 50 г. в 200 мл. чиста вода или нискомаслено мляко. За смесването използвайте шейкър Amix или миксер.

AMIXAnabolic Masster 2200gr цена

Разфасовка:

В наличност

89.00 лв.
Купи от Fhl.bg

Начин на прием и дневна доза на Anabolic Masster 2200gr

Дневните дози и начин на Прием на Anabolic Masster 2200gr AMIX са описани по-горе в информацията за продукта.Но те могат да бъдат строго индивидуални, и да зависят от множество фактори като:

възраст
пол
лично тегло
тренировъчен стаж и цели
заболявания

За да бъде максимално ефективен продукт Anabolic Masster 2200gr AMIX, може да направите безплатна консултация, за хранителна добавка Anabolic Masster 2200gr, с консултантите на Fhl.bg