Музей с кукли на вентролози

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Всичко, което се пише за недоспиването е лъжа, нали? Надяваме се, защото след като видяхме снимки от единствения в света музей на кукли на вентролози, май вече няма да спим никога. 

Музеят се казва Vent Haven и се намира в Кентъки, посветен е на вентрилоквизма и в него „живеят“ някои от най-ужасяващите кукли.

Подслон за музея е всъщност частен дом и няколко обграждащи го сгради. Всяка стая там е пълна с кукли, които си седят на столове, глави на кукли на колове и някои, разположени по рафтове, стигащи до тавана. 

Изобщо не искаме да си представяме колко приятно е и какво се случва в този музей, когато падне нощта. Сигурно нещо като сцена от „Чъки“, но по-добре да спрем дотук с фантазиите.

Това, което но се стори много интересно, е, че връзката между куклата и вентролога по принцип е толкова силна, че все още живите вентролози нямат никакво желание да се разделят с куклите си, нито пък техните деца. Затова се чака доста време, няколко поколения да си отидат, за да се прибере куклата в музея.

Предполагаме, че е така, защото куклите са заплашили да убият стопаните си и техните семейства, докато спят, макар хората от музея да твърдят, че нощем куклите не оживяват и не убиват никого.

Не има вярваме. Единственото, което ни успокоява е, че Кентъки е мнооого, мноооого далеч.

Източник: Guyspeed