Мъжете, по които жените въздишат: Тео Теодоридис

1
Добави коментар
Lellie
Lellie

Смугла, безупречна кожа… тъмно кестенява, разкошна коса, която те предизвиква да заровиш пръсти в нея…. изсечени като от майстор скулптор черти на лицето… тяло, провокиращо огнени желания… и зелени очи, които приковават, хипнотизират, омайват, карат те да загубиш разсъдък… Не, не сте попаднали на страниците на любовен роман, така изглежда гръцкият модел Тео Теодоридис. И въпреки казаното дотук, думите са някак постни, неспособни да опишат магнетичната красота на този мъж.

Роден е на  28 август 1976г. в Германия в семейството на емигранти, но е израснал в Гърция.

Когато е на 8 години, семейството му се премества в Солун, а Тео започва да се занимава с източни бойни изкуства.  След казармата се отказва от спорта и за известно време продава зеленчуци на пазара. Така го намира агенцията за модели.

От този момент нататък, пътят до успеха е само въпрос на време. Освен като модел и манекен е работил и като актьор и певец. И още нещо вълнуващо – обожава танците! А за да разпалим още малко любопитството Ви, ще уточним – фламенкото е неговата страст.
 
Красавецът, каращ женските сърца да бият учестено, за съжаление си спечели печална слава, когато преди няколко години бе заловен в опит да внесе в Гърция над 4 килограма колумбийски кокаин.Днес всичко е зад гърба му, а той продължава да е все такава красив…

Достатъчно е само веднъж да погледнеш в тези очи и изразът „да се влюбиш от пръв поглед“ придобива ново звучене…

Колко е висок? – 188 см, а каква зодия е? – Дева.
Дали задоволихме любопитството ви? Съмняваме се… 🙂

Една от рекламните кампании с негово участие:
<object width=“400″ height=“300″><param name=“movie“ value=“http://www.youtube.com/v/BYcquKPM75A?version=3&amp;hl=en_US“></param><param name=“allowFullScreen“ value=“true“></param><param name=“allowscriptaccess“ value=“always“></param><embed src=“http://www.youtube.com/v/BYcquKPM75A?version=3&amp;hl=en_US“ type=“application/x-shockwave-flash“ width=“400″ height=“300″ allowscriptaccess=“always“ allowfullscreen=“true“></embed></object>

Oфициален сайт