Екип на Нова ТВ засне документален филм за Кубрат Пулев (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

1
Добави коментар
sportal_bg
sportal_bg

Екип на Нова телевизия засне документален филм за боксьора Кубрат Пулев. Филмът, който носи името „Синове“ беше представен днес в Музея на спорта на Националния стадион „Васил Левски“. По време на церемонията най-успешният български боксьор подари на Музея свои боксови обувки и шорти.

Режисьорът Димитър Сарджев прави емоционален портрет на Кобрата, като го представя не само като доказал се спортист, но и в светлината на изключително предан син и българин. Филмът ни връща в ранните години, когато баща му възпитава у него любовта към българското и духа на победител – бащин завет, който той безусловно следва и до днес. Построен изцяло върху думите, които другите казват за него, заглавието представлява динамичен прочит на историята на един от най-успешните ни боксьори.

За снимките на „Синове“ екипът на Нова ТВ пътува до Германия, като посещава клуба, за който Кобрата се състезава – Зауерланд. Как изглежда Кубрат Пулев през погледа на своите близки и хората, превърнали се в неизменна част от успеха му? Как се вижда самият той? Кои са вечните ценности, които винаги ще отстоява, и къде минава границата между сина, българина и боксьора Кубрат Пулев? „Синове“ ще бъде излъчен в ефира на Диема в деня на Коледа, 25 декември, от 17:30 часа, както и по Нова Спорт същата вечер от 21:15 часа. Режисьор на филма е Димитър Сарджев, автор – Огнян Георгиев, а оператор – Слав Жеков.

ГАЛЕРИЯ!