Стойчо Младенов: Оставам в ЦСКА

1
Добави коментар
yApple

Стойчо Младенов
Сн.: Bulphoto

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че остава в клуба и не е коментирал със собствениците на отбора евентуалната раздяла с „червените“.

„Постоянно чета, че ме сменят. Днес разговаряхме със собствениците. Работим по селекцията, лагерите и други подробности около клуба. Никой не ми е казвал, че ме махат. Нямам представа защо и от къде се появяват постоянно такива информации“, коментира Младенов.

Последните няколко дни упорито се твърди, че собствениците на ЦСКА Димитър Борисов и Иво Иванов са решили за смяната на Стойчо Младенов, като дори се водят преговори с няколко български специалисти. Основният проблем, който се изтъква са преговорите около намаляването на заплатата на специалиста, която е над 40 000 лева.

Според различни информации спънка в преговорите са глоби наложени на спортно-техническото ръководство за загубата от Мура и неубедителния сезон и нежеланието на Младенов да приеме тези глоби.

Така истината около преговорите между ръководството на клуба и старши треньора за момента не са обявени публично и до колко различните информации отговарят на истината, информира Гонг.