Захари Бахаров като Иво Андонов на корицата на “Биограф”

1
Добави коментар
Debonair
Debonair

Разговори със Светлин Русев и Албано Каризи и голям очерк за Гена Димитрова са сред другите хитове в януарския брой

 

Захари Бахаров в образа на лошото момче на телевизионното кино Иво Андонов е новата корица на януарския “Биограф”. Новогодишният брой излиза на пазара точно преди Коледните празници – на 21 декември, петък.

Има ли прилика между актьора Бахаров и героя Андонов? Защо Захари не обича да дава интервюта? Как съвместява работата си в хитовия сериал “Под прикритие” с изявите на театрална сцена и като водещ на “Национална лотария” по Нова телевизия? Интервюто на Цветана Царева е богато илюстрирано със снимки и се простира върху 12 страници.

Разговор на Валерия Велева с художника Светлин Русев и очерк на Марин Бончев за “чудото Гена Димитрова” са другите хитови материали в новия том на най-голямото българско списание.

Третият проект с портрети на Касиел Ноа Ашер е озаглавен “Великите аутсайдери” и е посветен на шестима български творци, които отказват “да оцеляват на всяка цена”: Венцислав Занков, Галя Тонева, Кирил Кирилов, Мила Искренова, Симон Варсано и Юлия Христова. “Тези хора правят каквото трябва, пък да става каквото ще. Живеят по свои правила – непреклонно и безстрашно” пише за тях популярната актриса-публицист.

17-ият брой на “Биограф” съдържа още: интервюта с живата история на БНТ Алис Крайчева, с белия рицар на българския спорт Александър Шаламанов и с гласа на Италия Албано Каризи, очерци за незабравимите сценаристи Братя Мормареви, актрисата Джулия  Робъртс, рапера Еминем и австрийската императрица Сиси, наричана “най-хубавата жена на XIX век”.

228-страничното списание и този месец допълва съдържанието си с материали за лайфстайл, мода, рецензии за нови заглавия, любопитни факти и забавни цитати от известни личности.

Like this:

Like Зареждане…

Related