Волейболният ЦСКА представя Ралина Дошкова и Пламен Шекерджиев – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Както съобщихме по-рано през идните дни волейболният тим на ЦСКА ще представи червените сърца от мъжкия и женския представителен тим. Инициативата е част от кампанията „100 Сърца за ЦСКА“ и цели да представи всеки един играч в клуба. Ред е на Ралина Дошкова и Пламен Шекерджиев.

Ралина Дошкова

Родена на 07.06.1995г. в Пазарджик
Ръст и отскок: 186см. / 67 см.
Пост: Диагонал и посрещач, напада с дясна ръка

Тренирам волейбол от 6 години. Започнах кариерата ви във ВК „Хебър“, а от 3 години играя в ЦСКА. Любимият ми спорт естествено е волейболът и в частност ЦСКА като отбор. И аз, като моите съотборнички, харесвам много книгата „Тетрадката“, а филмът „Приятели“ е сред любимите ми телевизионни сериали. Нямам определени предпочитания и слушам различни стилове музика. Когато съм свободна, съм сред приятелите и с близките си. Нямам суеверни навици преди мач и си мечтая да играя волейбол на много високо ниво. Рабита (Баку) е отбор, в който някой ден бих играла с голямо удоволствие.

Пламен Шекерджиев

Роден на 21.05.1998г. в Червен Бряг
Ръст: 198см.
Докосва във височина: 340см.
Пост: Център, напада с дясна ръка

Тренирам волейбол от 3 години, а от 2 години съм в ЦСКА. Мечтата ми е да играя на Олимпийски игри и да спечеля златен медал, а на клубно ниво – в „СКРА“ Блехатов. „Под игото“ е любимата ми книга, а филм – „Никога не се предавай.“ Слушам хип-хоп музика. Когато съм свободен, обичам да излизам с приятелки.