Златното утро на 21.12.2012

6
Добави коментар
lubopav
lubopav

Златното утро на 21.12.2012
Златното утро на 21.12.2012.
Най-краткият ден от годината и най-дългата нощ. Периодът, в който нарастващото слънце побеждава намаляващото слънце. Празнува се прераждането и обновяването на старото.
И днес повече от всякога празнуваме въз-раждането на новото Слънце, на Любовта, Единението и Радостта! Най-огромната промяна, трансформация и отключване на неподозирани сили в нас!
Петото измерение не е място. То е творение. И го съ-творяваме всички ние. Промяната вече е факт. Толкова е осезаема, толкова е фина, трептяща във въздуха, трептяща в сърцата… Великите Вселенски празненства вече започнаха!
Вече знам защо моите водачи така упорито ми показваха в продължение на повече от година моят личен код 555. Не е личен. Планетарен е. И за мен е чест да играя тази роля във Великите промени!
21.12.2012. Двоен импулс за промяна и промяна! Просветление и озарение в нулевата точка и ново начало! Да ни е честито, сътворци. Промяната се случва вътре в нас.. и нови и нови хоризонти се отключват и разгръщат във всеки миг. Днес просто празнуваме кулминацията на един 25-годишен период на подготовка, работа, чистене и преминаване през разни сенчести тунели. И отваряме нова страница..
В 21:12ч. май ще ми се падне таман да приключвам моето участие в рамките на голямото празненство Мисия България довечера. Тръпна от вълнение и ви чакам всички да се прегърнем и празнуваме заедно довечера!

Ако намирате тази публикация за интересна и полезна, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Нека стигне до повече хора, които  имат нужда от нея! Благодаря ви!

Tags: 21 декември 2012, great shift, великия преход, еволюция на съзнанието, нов свят, озарение, просветление, трансформация, трансформация на съзнанието