Каназирева дари коледни книжки на детски градини

1
Добави коментар
piliondel
piliondel

Градът
  Регион

Каназирева дари коледни книжки на детски градини

PlovdivWeek на 21/12/2012, 11:46

Снимка: plovdivweek

Дани Каназирева изпрати 60 000 картичи до пловдивски домакинства

12 000 коледни книжки на над 90 детски градини и 25 читалища в 12-те общини на Пловдивско дари областният координатор на Движение България на гражданите Дани Каназирева.

Решихме да дарим книги, а не играчки или лакомства, защото искаме да покажем едно различно отношение и да възпитаме у децата любов към книгата и към знанието. А с обръщението, което правим към родителите в книжките, искаме да им припомним, че коледният дух съществува, за да могат да го предадат на своите деца. Защото като че ли с възрастта ние, възрастните, преставаме да вярваме в чудеса, преставаме да вярваме в нещата, които не можем да видим и да пипнем, посочи Каназирева.

По време на кампанията членове и симпатизанти на движението зарадваха с коледни подаръци и 560 малчугани от домове за деца, лишени от родителска грижа, и от социално слаби семейства.

Освен малчуганите, Движение България на гражданите поздрави и жителите на областта, като изпрати до 60 000 домакинства коледни картички с пожелание да бъдат здрави и да съхранят коледната светлина и оптимизъм през цялата година.

Тагове:
градът
регион
дани каназирева
коледни
книжки
детски
градини