Кондоми за пияни идиоти

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

Ние принципно нямаме никакви проблеми с поставянето и премахването на презервативите преди и след полов акт. Все пак висок професионализъм в изпълнението на тази хватка се постига най-вече с опита, който определено не ни липсва.

Въпреки това, в годините преди да станем толкова сръчни с гумата, сме изпадали в различни проблемни ситуации, най-вече причинени от прекалената консумация на алкохол. Това, което всеки би трябвало да е научил и да знае за кондомите и тяхната употреба е следното:

Свършите ли, свършва и екшънът. Ако продължите с креватните занимания след като сте еякулирали рискувате презервативът ви да се изхлузи от вече омекващия ви инструмент, което да доведе до серия от неприятни последици.
Първо отворете презерватива, след това се омазвайте до ушите с лубрикант. Ако ръцете ви са мазни, защото сте използвали овлажнител, то задачата с опаковката на кондома е почти невъзможна, а номерът със зъбите е рискован.
Не използвайте два презерватива едновременно. Първо е грозно, второ е неудобно, трето е абсолютно безсмислено и не носи ползи на нито една от двете страни. Ако се притеснявайте, че ще свършите твърде бързо – тренирайте или потърсете други начин да забавите кулминацията си.
Не използвайте заместители. Всички сме чували митовете за торбички, чорапи и прочее… не се превръщайте в един от тях – глупаво е и доста опасно.
Ако сте пиян, винаги го поставяйте на светло. Светнете крушката преди да сложите качулчица на малкия приятел, иначе, пияните ви опити да се предпазите могат да опропастят цели кутии с презервативи преди да се окажат успешни.

Всички тези притеснения обаче вече са безпочвени благодарение на революционните кондоми Sensis. Въпросните са оборудвани с две лентички за еднократна употреба, които превръщат поставянето на презерватива в лесна игра. Единственото, което трябва да направите, след като отворите гумата е да проверите, коя част е върха. След това хващате двете лентички в двата края на презерватива, и го нахлузвате като чорапче. Бързо, лесно, чисто и най-важното – безопасно. След като сте приключили с това упражнение отделяте лентичките, които вече са изпълнили предназначението си и сте готови за игра.

Според нас с подобни презервативи може да се справи и най-пияният идиот или най-тъпата блондинка от дискотеката. Благодарение на това изобретение безопасният секс вече не е неудобство, което тормози и двамата партньори, а доста забавно и лесно осъществимо начинание.