Красиви по празниците с Деси Бакърджиева » Красота

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Празниците са добър повод, за да отделим повече време за себе си, а с наближаването им, дамите започват да стават все по-суетни и да обръщат силно внимание на външния си вид. Затова решихме да попитаме една от обичаните български актриси – Деси Бакърджиева, какви са нейните тайни за красота.

Червенокосата красавица, изиграла ролята на Нели в ТВ сериала „Стъклен дом“, ни разказа каква професионална козметика използва и как поддържа кожата си в добро състояние. Вижте какво сподели тя, специално за читателите на eMODNO.com:

Здравей, Деси! Какъв е твоят съвет за красота през зимния сезон?

Зимата е сезонът, през който грижата за кожата е от изключителна важност. Студът и вятърът изсушават кожата повече, отколкото най-силното слънце. Не трябва да се прекалява с миенето и мокренето на кожата при по-ниски температури, защото това предизвиква допълнителното й изсушаване.

До колко е важен макиажът за визията на една дама?

Една жена не може да ходи без грим. В днешно време всяка жена има своите малки тайни относно грима и поддържането на външния си вид, особено, когато говорим за специалните дни и празниците. Колкото и напрегнат да е животът ни, винаги трябва да оставяме няколко минути за нас самите, за външността си.

Каква козметика за лице използваш?

Аз лично се гримирам малко, но силният грим се налага да го нанасям върху лицето си всеки ден, заради моята работата. Затова винаги разчитам на професионалните гримове. Те запазват кожата ми независимо от това дали съм всекидневно гримирана. Важно е да се знае, че разликата между професионалната козметика и всекидневната е в съставките, а не в плътното й покритие. Кожата може да се третира с различни препарати, за да е отново жизнена и сякаш без пори, но не всяка козметична серия може да ви лекува и да възстановява. Новата генерация бяла козметика и гримовете Kryolan от серията за НD телевизия са насочени именно с цел да възстановят кожата до неузнаваемост – да я защитят и да и осигурят необходимите вещества, за да я превърнат в копринено мека, гладка, еластична и подмладена.

Как почистваш кожата си?

Почиствам я с тоник или тоалетно мляко.

Какъв трябва да бъде стилът ни за специални поводи?

Според мен е важен индивидуализмът. Не одобрявам идолопоклонничеството. Всеки трябва да намери себе си, да си избере своя стил, да се уважава. Това провокира и другите хора около него да го харесват и уважават.

Благодарим за интервюто! Желаем ти Весели празници!

И аз пожелавам най-прекрасната и светла Коледа на целия ви екип! Бъдете здрави и щастливи! Поздрави и целувки!

Автор: Делица Цонева