Sony Xperia Tipo ST21i

1
Добави коментар
kpbezpari
kpbezpari

Sony Xperia Tipo ST21i

Sony Xperia Tipo

Sony St21i Xperia Tipo цена е толкова лесен за използване. Най-новите приложения и музика са само на един клик разстояние от началния екран. Спринт на последната платформа Android, на Xperia Tipo сензорен телефон прави сърфирането в интернет по-бързо и по-лесно също. Sony Xperia Tipo наистина е малка, тъй като тя стои само 103мм висок и е 57 милиметра широка. Това е сравнително дебела в тринайсетmm, но тъй като тя тежи малко под 100 грама, вие едва ли го забелязват, когато това е закътано в джоба си. Дизайнът е доста нестандартен, но не точно неприятно. Той е облечен почти изцяло в черно с просто среброто ефект, използвана при лога и сензорни бутони, за да се разбият на тъмна, мрачна екстериор. 

Sony Xperia Tipo цена само дисплей 3.2-инча в диагонал и е с ниска резолюция от 320×480 пиксела. Той се чувства много тесен за използване, цветове са склонни да гледат на калния малко и там е добра сделка на размазване при движение, когато сте преглеждане на менюта или нагоре и надолу върху уеб страници.

Измерението на телефон 103 mm, 57 mm и 13 мм височина, ширина и дълбочина. Tipo е лек телефон тегло само 99,4 грама. Телефонът идва с 3.2 инча устойчиво на надраскване TFT сензорен екран с резолюция 320 х 480 пиксела екран. Тя е на разположение четири атрактивни цвята – черно, червено, синьо и бяло. Дизайнът на устройството е добре и е лесен за носене. На върха има 3,5 мм earjack. Дясната страна разполага с USB зарядно / PC свързващ пристанище има предвид, че от лявата страна на телефона ви дава ключ обем / камера на горната страна. Липсва с предна камера. Под екрана е физически ключ у дома с гръб и ключ меню по страните му. На гърба на устройството, което разполага с камера 3.2 мегапиксела, но му липсва с LED светкавица. И под камерата е скара говорител. Като цяло телефонът е удобен, с различен и атрактивен външен вид, който ще привлече младите хора, но тя попада кратко със своите размери малък екран.

Xperia Tipo cena e с камера 3.2MP с фиксиран обектив фокус и липсата на интегрирана флаш също. Качеството на картината е сравнително бедна, главно защото се опитва да улови по-фини детайли. Листата на дърветата са склонни да търсят нарисувани, например, като всички детайли на листата получава размазано. Това също така може да преекспонирам ярки области на изображението. На плюс страна, цветове обикновено са доста точни. Като цяло, обаче, докато камерата е добре за бърз като щракне да качите на Facebook, няма да искате да се разчита на него за много повече от това.

Sony Xperia Tipo cena работи с Android 4.0, процесор Qualcomm MSM7225A на 800 MHZ. Притежава и устойчиво на надраскване стъкло. 

Xperia Tipo идва със стандартна Li-Ion 1200 ма батерия, която, до степен е направил правосъдието към това устройство. Той осигурява на щанда от време на до 400 часа в 2G и до 350 часа в 3G. Времето за възпроизвеждане на музика за тази музика ориентиран телефон е до 17 часа и време за разговори от батерията е до 13 часа в 2G и до 6.5 часа, когато на 3G. Цялостното изпълнение на батерията, когато се изпитва беше страхотно със средна ежедневна употреба, но тя се разрежда с по-ранна сърфиране и 3G употреба.

Sony St21i Xperia Tipo cena е вградена с всички основни Android интелигентни функции на телефона и приложения и можете да закупите или да изтеглите най-новите Android приложения на вашия телефон. В построен той има много социални и други приложения, интегрирани като, Facebook, Twitter, You Tube и др Списъкът с предварително заредени приложения включват: Google Voice Search, Google Talk видео чат, Google Mail, Google Calendar и Google Maps с Street View. За свързаност и комуникация, имате няколко опции, като USB 2.0 Високоскоростен и Micro USB поддръжка с Native USB привързване. Както и WiFi и WiFi Hotspot функционалност с DLNA Certified можете да се свържете / достъп до интернет. Синхронизация чрез Exchange ActiveSync, Google Sync и Facebook е възможно. AGPS е вградена в устройството и имате WebKit браузър с Пан и мащабиране функции в него. Bluetooth технология ви помага да се свържете с други устройства и споделяне на данни с тях.

Sony Xperiа Tipo cena се предлага на много ниска цена с 2 г. гаранция и възможност за безплатна доставка от онлайн магазин www.pazaruvajbg.com – гр. Варна!

Можете да го закупите този смартфон от онлайн магазин за мобилни апарати и аксесоари Pazaruvajbg.com – гр. Варна на ниска цена с 2 г. гаранция и възможност за безплатна доставка.

Характеристики

 

Година на модела

2012

Дисплей

3.2

Размери

103 x 57 x 13 mm

Тегло

99.4 гр.

Оперативна памет

512 MB RAM

Разполагаема памет

2.9 GB 

Слот

microSD, до 32 GB

Камера предна

Не

Камера задна

3.15 MP

GPRS връзка

Да

Bluetooth връзка

Да

WiFi връзка

802.11 b/g/n

Операционна система

Android OS, v4.0.4 (Ice Cream Sandwich)

Батерия

Li-Ion 1500 mAh