Ноктите разказват коледни приказки » Красота

4
Добави коментар
svetla58
svetla58

Вече ви дадохме ви съвети за празнични облекла и аксесоари, ефектни прически и интересен макиаж. Но не забравяйте и вашия маникюр! Този последен детайл ще завърши по перфектен начин визията на дамите.

Красивите и добре оформени нокти, декорирани в духа на Коледа са още един елемент, който ще създаде настроение на излъчването ви, ще го направи по-артистично и забележимо.

Вариантите за празничен маникюр са безбройни. Той може да бъде бляскав и шикозен, обсипан с брокатен лак или декориран с малки камъни. Подходяща колоритна палитра е съчетанието между червено, черно и златно.

Ако обичате цветовете на зимата,  придайте снежно настроение на маникюра, с помощта на лак за нокти в по-студена гама, залагайки на синьо, лилаво, черно, сиво, сребристо, бяло и др.

За веселите натури препоръчваме нокти, изрисувани със закачливи рисунки на коледни шапки, елени, снежинки, елхи или дори самият образ на добрия старец – Дядо Коледа. За тези от вас, които не могат сами да създадат маникюра, предлагаме да се доверите на професионалист или да използвате подходящи лепенки.

Разгледайте нашите страхотни предложения и не забравяйте, че малките детайли са тези, които ни правят по-щастливи и усмихнати!

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Празничният грим: драматичен и секси

Лукс и екстравагантност при празничните прически

Ароматен подарък за Коледа

Златна прелест за празниците

Шикозни рокли за празниците

На шопинг тур за мъжки подаръци

На шопинг тур за дамски подаръци

На шопинг за парти аксесоари

Нейно величество дантелата!