Добре дошла, Коледа! » eMODNO у дома

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Не се съмняваме, че всички сте украсили подобаващо домовете си, създавайки усещане за красота, уют и блясък. Коледа е най-прекрасния празник, защото носи топлина и добрина в сърцата ни! За да приветствате подобаващо и тържествено Рождество Христово, ви предлагаме да окичите вратата на дома си с коледен венец.

Естетиката и настроението, което носи всяка украса е вид емоционален подарък, който не трябва да подценявате. Сигурни сме, че една подобна аранжировка може да донесе много весели усмивки, както на членовете на семейството, така и на всички ваши гости.

Празничен венец може да сътворите и сами, ако разполагате с подходящи материали. Необходима ви е овална конструкция, декоративни елементи от изкуствени или от естествени суровини, силиконов пистолет, тънка тел, с която да прикрепвате украсата. Използвайте клонки, шишарки, канелени пръчки, вълнени конци, платове, различни коледни декорации и всичко, което вашето въображение, може да претвори в произведение на изкуството…

Екипът на emodno ви желае Весела Коледа! Отворете сърцата си за всички, които обичате и сетивата си, за да почувствате атмосферата, красотата и блясъка на светлите празнични мигове!

Предлагаме ви няколко страхотни идеи за коледни венци в различна стилистика:

Автор: Делица Цонева

Вижте още:

Бяла приказка у дома

Направи си сам: Празнична декорация

Направи си сам: коледна елха

С дъх на канела у дома

Коледни аранжировки за маса