ОЗЕЛЕНЯВАНЕ НА ГРАДИНИ

2
Добави коментар
toty93
toty93

BG. РАЗСАДНИК  “ МД – СОТИР МАРКОВ“ ЕООД, GARDENS, ОЗЕЛЕНЯВАНЕ -ГРАДИНИ, ЛАНДШАФТЕН ДИЗАЙН, БЛАГОУСТРОЙСТВО, ПРОЕКТИРАНЕ И ИЗГРАЖДАНЕ НА ГРАДИНИ И АВТОМАТИЗИРАНИ ПОЛИВНИ СИСТЕМИ, ПРОИЗВОДИТЕЛ НА ДЕКОРАТИВНИ РАСТЕНИЯ, ЗАСЯВАНЕ НА РАЙГРАС, ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА СТАРИЯ РАЙГРАС, ПРОФЕСИОНАЛНО, БЪРЗО И КАЧЕСТВЕНО, ИЗГОДНИ ЦЕНИ !

Ландшафтен архитект с пълно проектантско право- способност. След завършване на Лесотехнически Университет – София, работи в областта на ландшафтния дизайн. От 1991 година проектира и изпълнява редица обекти, средкоито преобладават частните градини.

Този сайт е предназначен за всички, които желаят да осъществят мечтите си за великолепни градини, английски поляни, японски кътове, перголи, каскади, езера и поточета, алпинеуми и цветни композиции, големи или малки зелени оазиси. За всички, които се стремят да чувстват живото дихание на природата! 

Стремеж към разбиране на желанията и вкуса на всеки един инвеститор; обединяване на красота и функционалност при проектирането, съобразно с условията на терена; създаване на уникална и жизнена градина, съхраняваща удобство и привлекателност по всяко време на годината.

Фирмата е специализирана в производството на декоративна растителност, ландшафтно проектиране, озеленяване,изграждане на автоматизирани поливни системи и поддръжка на обекти / хотели, паркове и градини, интериорни и екстериорни архитектури, подпорни скатове и др./.

Фирмата притежава собствена оранжерийна база за производството на контейнерни декоративни храсти, дървета ицветя, позволяващо засаждането им през всички сезони на годината.

Разполагаме с много добър екип от ландщафтни архитекти с пълна проектантска правоспособност, както и инжинери проектиращи а Автоматизирани поливни системи за тревни площи, Паркове, Градини, Спортни терени. Капково напояване

“ МД – Сотир Марков“ ЕООД 

Сотир Марков (Управител): 

(мениджър проектиране и изграждане): 

тел. +359 888 303 051 

тел. +359 876 303 053

тел. +359 02 957 0252 

https://sites.google.com/site/sotirmarkov/ 

http://ozelenqvanegradini.alle.bg

http://ozelenqvane.run-bg.com/

http://www.ozeleniavane-gradini.com/

http://sotir.alle.bg/

e-mail: [email protected] 

e-mail: [email protected] 

Адрес: кв. Княжево 

ул. Великан № 4 

гр. София 

България 

1619

http://ozelenqvanegradini.alle.bg/