За да имате стегнато и красиво дупе…

18
Добави коментар
theones
theones

За да имате стегнато и красиво дупе…

дек 25, 2012
Отслабване

0

За радост или не, на жената е отредена ролята на съблазнителка. Тя трябва да съблазнява силния пол. За целта обаче, най-напред е важно да има с какво да го прави. Първосигнално, мъжете се съблазняват с визията на жената и чак след това от интелектуалните й  възможности. Няма какво да се сърдим мили дами, защото ако жената е достатъчно умна, тя няма да остави визията си на заден план а ще се грижи за нея, за да може тя да отразява нейната женска същност. Освен хубавото облекло, много важна е фигурата (тялото) върху, което се обличат тези дрехи.

На първо място по важност е да се спазва определен хранителен режим. Нека не го наричаме диета, а просто здравословен начин на хранене, който трябва да се изгради като навик и да се спазва ежедневно ако искаме да изглеждаме не просто жени а богини. Важна част от здравословния начин на живот трябва да заемат ежедневните упражнения. Те трябва да са подбрани в съответствие с нуждите на самата фигура. Най-уязвимите части от женското тяло това са бедрата, корема и дупето. За тях трябва да се полагат доста грижи за да могат да изглеждат във форма. Трябва да се внимава за храната, с която се храните, какво пиете, и колко се движите. Ще Ви дадем един не толкова лесен , но много ефикасен начин за стягане на дупето една от най-съблазнителните части на женското тяло. Разковничето е в кляканията. Трябва да клякате ако искате да имате стегнато и привлекателно дупе. Заемете изходна позиция. Преди това си пуснете приятна музика, и мислете само и единствено за резултата, който ще постигнете нагърбвайки се с това начинание. Започнете да клякате. Всяко клякане трябва да се постараете да бъде почти до нивото на глезените. Първоначално ще Ви се стори доста трудно, но определено след време ще осъзнаете и видите, че си струва. Не се насилвайте още от самото начало.

Първият ден направете колкото можете клякания, поне 5-6. Постепенно, вече като самото тяло свикне с ежедневното натоварване, може да увеличите броя на кляканията. Общото време, което е достатъчно да прекарвате всеки ден  в клякане е около 10 минути. Не си мислите, че след 2-3 дена и дупето ще се стегне. Това няма как да се случи за такъв кратък период от време. Трябва да правите упражнението с постоянство и за по-дълго време. Само така, ефектът ще стане видим не само за Вас самите но и за околните. Дупето ще се стегне и  панталоните ще  стоят по-добре и по-съблазнително. Не забравяйте обаче, че освен да правите това упражнение, много е важно да внимавате с какво се храните и как живеете. Всеки ден трябва да ходите пеша, поне за около 30 минути, за да може да се чувствате добре и с тонус. Забравете за газираните напитки. Не са полезни нито за корема, нито за дупето. Пийте задължително вода около 1,5 литра всеки ден. Хранете се поне по 3 пъти дневно и не си позволявайте да натоварвате тялото, като цял ден го държите гладно, а на вечеря преяждате.  Това е изключително противопоказно като цяло за нашето здраве. Всеки ден полагайте грижи за да изглеждате добре, за да се чувствате добре а колкото до съблазняването, ако изглеждате и се чувствате добре, магията на съблазняване  просто ще се случи.

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 9.8/10 (6 votes cast)

За да имате стегнато и красиво дупе…, 9.8 out of 10 based on 6 ratings

tweet

За здравословното хранене!

За стегнат и красив бюст

Свързани статии

Как да отслабна?

сеп 03, 2014 0

Намалете обиколката…

окт 21, 2013 0

Искаш стегнат и…

окт 03, 2013 0

Още от тази категория

Здравословно…

яну 12, 2015
0

Отслабването е…

ное 18, 2014
0

Негативните емоции …

ное 07, 2013
0