Дженифър Анистън по бикини в Мексико, пак не е бременна

2
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Дженифър Анистън и годеникът й Джъстин Теру са на романтична коледна ваканция в Мексико, съобщи „Дейли мейл“. Двамата са били забелязани да кацат с частен самолет в курорта Кабо, където 43-годишната звезда от „Приятели“ по традиция обича да летува и в минали години се е отбивала с дружката си от сериала Кортни Кокс или с комедийната актриса Челси Хендлър.

През изминалите седмици предполагаемата бременност на Джен за пореден път стана обект на слухове в таблоидите, но в коледната нощ актрисата се показа по бикини и стегнатият й корем пак опроверга новината за близко майчинство.

Неотдавна актрисата сподели пред британското списание „ОК“, че се е отказала да спазва диети и се е отдала на изкуството да бъде щастлива. Очевидно това не се е отразило зле на фигурата й.

Анистън и Теру се сгодиха през август, когато 41-годишният актьор направи предложение на блондинката с 18-каратов диамантен пръстен по време на вечеря в елитен нюйоркски ресторант.

Дженифър има зад гърба си един неуспешен брак – с Брад Пит, който я изостави заради Анджелина Джоли. Сега двамата са родители на шест деца, три от които – осиновени.

Мексико