Започва сезонът на разпродажбите във Fashion Days

1
Добави коментар
dessislah
dessislah

Онлайн магазинът ще предложи топ модни марки с намаление до -90%

27 декември 2012 г. Водещият онлайн клуб за пазаруване в Централна и Източна Европа Fashion Days ще предложи на феновете на модата още възможности за подаръци и след коледните празници. Голямата разпродажба Crazy Sales ще се проведе в периода 28 декември 2012 – 11 януари 2013 г., като по време на кампанията десетки продукти на топ модни марки ще бъдат с намаления до -90%.
За разлика от повечето сезонни разпродажби, кампанията на Fashion Days ще започне дни преди Новата година, което ще даде възможност на желаещите да се възползват от добрите оферти преди всички останали и да се сдобият с дрехи и аксесоари на световноизвестни марки на страхотни цени. Сред брандове, включени в Crazy Sales, са D&G, Lacoste, Marc by Marc Jacobs, Lancaster, Gas, Giorgio Armani, Givenchy, John Galliano и много други.
Всеки ден по време на Crazy Sales онлайн магазинът ще пуска в продажба по 8 уникални кампании със селекция на продукти според определена тематика. Колекциите ще стартират в часовете 8.00, 13.00 и 19.00 ч., а дрехите и аксесоарите са специално подбрани, така че да допринесат цялостно или с малък детайл към стила и класата на всеки подвластен на модните тенденции потребител.
Разпродажбите ще продължат в рамките на 15 дни в сайта на Fashion Days и ще са валидни за всички страни, в които онлайн магазинът присъства.