Тайната сватба на Кейт Уинслет

1
Добави коментар
yApple

Звездата от „Титаник“ Кейт Уинслет очевидно не се е обезкуражила от потъналите кораби на предишните си бракове. Днес световните таблоиди тръбят, че след като досега смени двама режисьори за съпрузи, Кейт се е омъжила тайно и за новия си любим – Нед Рокендрол. Той e племенник на Ричард Брансън, основател и председател на Virgin Group.

Церемонията е била тайна и дори родителите на актрисата не са били известени. Кой тогава е завел Кейт до олтара? Лео ди Каприо, разбира се! Всеизвестно е, че звездите от легендарния „Титаник“ си останаха в много близки приятелски отношения след приключването на снимките през 1997 година.

На сватбата са присъствали и двете деца на Кейт от предишните ѝ бракове: 12-годишната Мия и Джо, който е на 9. Вчера говорителят на звездата е потвърдил, че тя се е омъжила за Нед в Ню Йорк. Но когато медиите са се обърнали за подробности към бащата на Кейт, той е попитал: „За какво говорите?“ Таткото на Нед пък е отговорил: „Не знам за такова нещо, но с тези двамата нищо не би ме учудило“.

Кейт, която е вече на  37 и 34-годишният Нед започнаха връзката си миналата година, а това лято се сгодиха, отново тайно. Двамата живеят в къща от XV век в Съсекс, Англия на стойност над 2 милиона долара. Макар и никой да не е разбрал за романтичната им сватба, тя не е била спонтанна. Планирали са я от известно време, но просто не са искали да я разгласяват. Titanic/Guliver Getty Images