Най-големите мъжки лъжи

15
Добави коментар

Една приятелка обича да казва „Мъжете се сменят, лъжите остават същите”. Питам се дали някога ще срещна мъж, чиято лъжа да е малко по-оригинална от изтритите до болка, които чуваме ежедневно. Не съм сигурна дали за това е нужно по-добро въображение, ум или просто достатъчно наглост, но наистина ми се иска да чуя нещо ново, което да разнообрази сивотата на еднообразните им измишльотини.

Според психолозите най-често лъжем, когато ни е страх да не изгубим нещо или някого. Но това също съм го чувала като оправдание, когато съм „сгащвала” някого в лъжа. Други пък твърдят, че когато лъжем мозъкът ни работи на по-бързи обороти, в сравнение с моментите, в които сме откровени. Ако това е така, вероятно съм срещала мъжете с най-бързо работещи мозъци на света.

Затова си мисля, че е време да съберем на едно място най-често срещаните им лъжи, за да имаме нещо като наръчник , пътеводител към изучаването на интересното създание, наречено „мъж”. И така в класацията включваме 10-те топ изтрити и клиширани лъжи, които по правило винаги се оказват такива, така че мили дами – не се „подхлъзвайте” да вярвате на нито една от тях, и повярвайте няма изключения!

Преди да е спал с вас :

1. С теб се чувствам различен.

2. Ти наистина ме разбираш, никога не съм казвал това на жена…..

3. Отдавна не спя с жена си, с брака ни е свършено.

4. За мен сексът не е от значение, интересуваш ме самата ти.

5. Винаги можеш да разчиташ на мен.

6. За мен няма никакво значение дали си бедна.

7. Не, изобщо не харесвам големи гърди!

8. Никога няма да те предам!

И след като е правил секс с вас :

1. Ще ти се обадя.

2. Имам много работа тази седмица, ужасно зает съм.

3. Ти наистина си невероятна в леглото, с теб изпитвам непознати неща.

4. Как ти хрумна? Естествено, че няма друга!

5. Никога не бих те лъгал.

6. Не съм достатъчно добър за теб, ти ще се оправиш мнгоо по-добре и сама!

7. Естествено,че харесвам да се разхождаш вкъщи със стария си анцуг.

8.Без грим си много по-красива!

Дали, обаче „силният пол” лъже само, когато става дума за секс и жени? Не, разбира се! Лъжата е така закодирана и внедрена в тях още от самото им раждане, че те се чувстват непълноценни и глупави, ако поне няколко пъти на ден не изрекат неверни думи. Тук вариантите са много повече – от годината на производство на колата им, през размера на заплатата им до „супер якия купон”, на който са били снощи. Защо го правят? Ами, за да се чувстват значими, за да компенсират чрез думите, онова, което наистина им липсва, за да скрият страха от подмятанията и провала пред другите. За съжаление рецепта за това как да свикнете с лъжите му няма, нито пък вариант той да спре да ги използва. Остава ни само утешението, че с времето вместо всеки път да се ядосвате, ще ги приемате с усмивка, вместо да влагате време и енергия да му показвате, че сте го разобличили.

ДЕСЕТТЕ НАЙ-ГОЛЕМИ ЖЕНСКИ ГРЕШКИ ПРИ ПЪРВА СРЕЩА