Твоето пожелание за празниците може да ти донесе кафе машина

3
Добави коментар
pgp

OMV България иска да събере на едно място всички ваши пожелания за празниците, а авторите на трите най-добри ще наградим с по една кафе-машина Nescafe Dolce Gusto.

Изпращайте ни своите пожелания като картичка (във формат jpg, png или друг подходящ) до седми януари 2013 година на [email protected] а ние ще направим албум с вашите картички или снимки с пожелания. С изпращането на електронно писмо до тази поща, вие давате съгласието си да публикуваме картичката на Facebook-страницата ни.

От албума на нашата страница може да споделяте тези, които най-много ви харесват, да харесвате или да коментирате публикуваните празнични картички. Очакваме вашите пожелания и нека заедно да направим албума с най-много и най-хубави коледни и новогодишни честитки.

В началото на следващата година жури от OMV България ще избере трите най-добри, които ще получат своите награди 🙂

Краен срок за участие: 07 Януари 2013

Победители
Галина Боева получава кафе-машина NESCAFE Dolce Gusto и аксесоар към нея – кутия за кафе и капсули.Нина Стоилова получава кафе-машина NESCAFE Dolce Gusto и аксесоар към нея – кутия за кафе.Йорданка Делева получава кафе-машина NESCAFE Dolce Gusto.Биляна Димитрова получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжичкиГалина Личева получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Георги Делев получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Дечко Милев получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Димитър Димитров получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Екатерина Радева Николова получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Златка Петрова получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Ивана Мангалова получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Светлана Георгиева получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.Цецка Арнаудова получава аксесоари за кафе – комплект от две чаши и две лъжички.

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.