СтатияПрофесионална козметика за лице – най-добрите маски с анти-ейдж действие

2
Добави коментар
caps
caps

Има ли наистина значение възрастта? Щом изглеждате и се чувствате добре, тогава няма значение колко свещи е имало на последната торта за рождения ви ден. Правилната грижа за кожата е в употребата на подходяща професионална козметика за лице и използването на антиейдж маски ще ви помогнат да запазите красотата си за по-дълго време. Маските за лице са изключително полезни при борбата с фините линии, тъй като те дълбоко хидратират и разкриват по-свежа и млада кожа. За да се убедите в техните отлични действия използвайте ги веднъж седмично за по 20 минути, за да запазите своя младежки вид за по-дълго време. Ето и някои видове маски и тяхното действие:

С напредване на възрастта се наблюдава тенденция, при която кожата се изсушава и за да се възстанови хидратацията в клетките се използват антиоксиданти. Има много серии професионална козметика както и хидратиращи маски с 20-минутно действие. Те работят, благодарение на съставки като масло от шеа, витамин Е и масла от макадамия, които хидратират активно кожата. Други съставки с антиоксидантно действие са гроздовите семена, които помагат за забавянето на признаците на стареенето.

Един от най-добрите начини да запазите кожата си свежа и млада е като използвате професионална козметика с ексфолиращо действие. Така например ексфолиращите маски за лице почистват от кожата ви наслоените мъртвите клетки и разкривайки младата и свежа кожа.

Кой не иска да изглежда млад завинаги? Благодарение на усъвършенстващата маска за лице, обогатени със съставки като семена екстракт от личи, стимулира производството на колаген, който в комбинация с хиалуронова киселина активно хидратират кожата. 

Освежаващата маска е част от сериите професионална козметика с комплекс от витамини, активно подхранва, хидратира и предпазва кожата от свободните радикали. Тя активира естествените защитни сили на кожата, като и придава свежест, еластичност и копринена мекота. Има приятен аромат и дава много бърз резултат.

Овлажняващата маска с екстракт от хайвер на сьомга е с високо съдържание на овлажняващи, съживяващи и възстановяващи свойства, които заздравяват кожата и й придават по-младежки вид. Сухата и опъната кожа става мека и нежна само след 20 минути.

Това са само част от многото видове професионална козметика за лице под формата на хидратиращи, освежаващи, подхранващи и тонизиращи маски. Изборът е изцяло във вашите ръци. Никога не забравяйте, че за да има дадена козметика максимално добър ефект тя трябва да бъде подходяща за вашия тип кожа и да отговаря на нейните нужди. Вижте тук http://www.jeandarcel.bg/маска, различните видове маски и направете най-добрия избор за вас сега.