ВИДЕО: И все пак краят на света дойде

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

Източник: The day after tomorrow

Преди няма и две седмици всички говореха за края на света, но, както винаги, си останаха само с приказките. Очаквано нищо не се случи. Изключваме, разбира се, масовото писане в социалните мрежи, в които се упрекваха маите и се акцентираше на факта, че краят на света НЕ е настъпил и всички трябва да го знаят.

Да, но за няколко американци това апокалиптично събитие се случи, те го преживяха съвсем наистина и в крайна сметка оцеляха. Видеото, което предстои да видите, ще ви покаже как масовата истерия около псевдо приключването на съществуването ни може да създаде съвсем реален страх.

Ако непознат човек дойде и ви поиска „седем стинки, ‘щот’ не му достигат за маршрутка“, няма да му дадете, нали? Но ако същият този човек се насочи към вас и ви каже, че току що цунами е връхлетяло Враца и след 10 минути ще залее София, вие ще се шашнете. Или поне това се случва с няколко случайни американци, които са станали жертва на доста сполучлив социален експеримент.

Докато гледахме видеото, в нас напираха смесени чувства. Хем ни беше смешно, хем се почувствахме много гадно. Тези хора вярваха и сериозно се притесниха, а един дори започна да се моли. Вижте сами как настъпва краят на света.