eMODNO резюме: Модна икона за 2012-та » eMODNO мнение

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

През изминалата година проследихме много светски събития, по време, на които знаменитостите демонстрираха своя усет към модните тенденции. Видяхме блясък, изискан стил, красота и страхотни визии. В края на 2012-та година е време да направим кратка ретроспекция на нашите класации, в които вие определяхте модната икона на седмицата.

Днес селектирахме 12-те дами, които събраха най-много гласове през различните месеци от годината. Оценете най-добрата визия за 2012-та година. Нямаме търпение да разберем коя звезда заслужава титлата „Модна икона на годината”, дадена от читателите на еMODNO!

Безспорна ваша фаворитка, с най-много гласове за месец януари е българската гордост Нина Добрев. Тя очарова всички вас със свежата си визия на People’s Choice Awards 2012, където бе заложила на ефектна зелена рокля от пролетната колекция на ливанския дизайнер Elie Saab, сандали и овален клъч.

През февруари най-много гласове е събрала актрисата от хитовия сериал „Клюкарката” – Лейтън Мийстър. Впечатлила ви е със стилна рокля Prada и комбинирана с червена чанта и обувки в телесен нюанс.

Виктория Бекъм е абсолютен почитател на елегантността и не случайно е отличена на първо място в модната битка през март. Своя афинитет към изчистените линии тя доказа на парти вечеря по време на Оскарите, където беше избрала вталена дълга рокля в бежово от собствената си модна линия, съчетана с черен колан и маникюр в тъмна гама.

Прелестната Коко Роша обра овациите на благотворително събитие, провело се в Ню Йорк през април. Очарователният топмодел приличаше на нежна пеперуда, облечена с красива ефирна рокля с тюл, дело на Zac Posen. Изключително женствен избор, оценен подобаващо от вас!

Безспорен фаворит през май месец е Ева Лонгория, която в две от модните битки месеца е била оценена на първо място. Един от запомнящите тоалети на актрисата определено е роклята на Marchesa, с която я видяхме на фестивала в Кан.

Много звезди изглеждаха чудесно през юни, но най-слънчевата спечели първо място в класацията. Блейк Лайвли за пореден път доказа безупречния си моден усет на премиерата на „Savages”в Ню Йорк, където грееше като слънце с дълга жълта рокля на Gucci и тюркоазени обеци.

Латино дивата Дженифър Лопес сияеше от щастие на празненството по случай своя рожден ден през юли. За специалния повод, тя избра страстна червена рокля на Tom Ford и прекрасни Лубутенки, с което стана ваша любимка през горещия летен месец.

Джесика Бийл е вашия моден избор за август. Тя сияеше в пълния си блясък на премиерата на лентата „Total Recall” в Берлин. Актрисата беше заложила на разкошно творение на Elie Saab.

През септември се проведоха, ТВ наградите „Еми”. Както винаги Никол Кидман се отличи със стил, избирайки тоалет от пролетната колекция за 2013 година на Antonio Berardi.

Най-много гласове за октомви е събрала Сара Джесика Паркър. На ежегодната вечеря, организирана от списание Elle – „Жените в Холивуд“, тя доказа модния си усет със стилна сива рокля на Calvin Klein от колекция пролет 2013.

През ноември Роузи Хънтингтън грабна всички погледи по време на Art + Film Gala. Топмоделът привлече вниманието със съблазнителна рокля в ментов цвят от пролетната колекция на Gucci.

На премиерата на „Les Miserables“през декември Аманда Сейфрид приличаше на принцеса с разкошна рокля в черно и златно от пролетната колекция на Alexander McQueen.

Автор: Делица Цонева

[polldaddy poll=6795565]