От Fast Food във Fast Fat (СНИМКИ)

1
Добави коментар
DanielaK
DanielaK

„Всяка сутрин, а и всеки обед си похапвах Биг Мак с картофки. А понякога и на вечеря, не можех да устоя“, разказва 25-годишната Тереза Мейхю от Южен Уелс, САЩ, работеща в „Макдоналдс“.

В продължение на години момичето трупало килца, след като се възползвала от привилегията на компанията за безплатна храна.

„Така от добре изглеждаща девойка, се превърнах в балон“, шегува се сега Тереза.

„Бях влюбена в храната, която продавахме, просто се тъпчех постоянно. Имах ли почивка, грабвах Биг Мак и ядях. Постоянно си носех у нас хамбургери, картофки, дюнери“, разказва тя пред „Дейли Мейл“.

„Когато започнах да трупам килограми си казах, бързо ще си ги върна. Но разбрах, че това мое пълнеене крие огромни рискове за здравето ми, пък и усещах как бъдещето ми отива в канала“, допълва момичето.

Приятелите й все по-рядко й се обаждали, един ден Тереза се събудила, качила се на кантара и решила, че лакомията й няма да я доведе до нищо хубаво.

Година след година упорито си забранявала хамбургерите и пържените картофки, за да стигне след 7-годишна битка до сегашния си размер на дрехите – 12/14 от предишният й 26-ти.

Е, и днес, тя отново поглежда към „Макдоналдс“, но само към салатите и вегетарианската паста, не иска никога да се връща към времената на балона.

Вижте Тереза преди и сега тук