Майкъла към Стоичков: Дай ни Миланов!

1
Добави коментар
mmmimi
mmmimi

С интересен апел към наставника на Литекс Христо Стоичков се обърна изпълнителният директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла. Според легендарния футболист от близкото минало Камата трябвало да даде на „червените“ младата звезда на българския футбол Георги Миланов. 

 

„След награждаването на Миланов за най-добър у нас за 2012 г. говорих с Ицо Стоичков. Казах му: „Нека Гошко дойде в ЦСКА, защото от „Армията“ ще бъде продаден за над 3 млн. евро“, заяви Илиев.

 

„Просто ние сме марка, каквато няма друга в България. Без нас нямаше да има Стоичков, Пенев, Костадинов, Бербатов, Стилиян, Мартин… С ЦСКА Миланов отива в силен отбор от топ 5 на първенствата за много повече пари. За над 3 млн. евро“, допълни Майкъла.

 

„Искал го Вердер Бремен. ?! Та те преди няколко години взеха и новия ни футболист Саид Хюсеинович за 1 млн. евро. Тогава най-големият талант на Босна и Херцеговина. Но какво се случи с него? За 3 години изигра едва 10 мача. Последва даване под наем на разни отбори и връщане в Босна. Заради това е по-добре Георги Миланов да дойде в ЦСКА“, завърши Илиев.